Bărbatul care o iubește necondiționat pe Alina Sorescu. Alături de cine a fost surprinsă artista, în plin divorț. Se bazează pe el în orice situație

Alina Sorescu are parte de sprijin necondiționat, în plin divorț

Scris de: Daoud Andra

18 Nov. 2022

În plin proces de divorț, Alina Sorescu are parte de sprijin din partea persoanelor apropiate. Recent, ea a fost văzută în oraș, alături de un bărbat care i-a fost alături și a condus-o unde avea treabă. Pe cine se bazează artista în orice situație, după ce s-a despărțit de Alexandru Ciucu.

Cine este alături de Alina Sorescu, în plin divorț

În urmă cu câteva luni, Alina Sorescu a anunțat că ea și Alexandru Ciucu divorțează. Separarea s-a produs la începutul anului, însă vestea despărțirii s-a aflat abia vara aceasta. Artista a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce fostul soț a încercat să obțină custodia celor două fetițe ale lor, în instanță.

Judecătorii i-au dat câștig de cauză mamei, iar cântăreața s-a mutat împreună cu cele două fiice într-un apartament, în București. Procesul de divorț este însă departe de a se finaliza, dar Alina Sorescu are parte de sprijin de la familie. Recent, artista a fost văzută în oraș, alături de tatăl ei. Gabi Sorescu și-a condus fiica la bancă și a fost alături de ea cât timp a semnat niște acte.

Apoi, cei doi au fost surprini de către paparazzii SpyNews, în timp ce se îndreptau către mașină. Tatăl ei s-a urcat la volan, în timp ce solista a stat pe locul din dreapta.

Barbatul care o iubeste neconditionat pe Alina Sorescu
Alina Sorescu și tatăl ei (foto: captură video SpyNews)

Cu ce își ocupă artista timpul

Pentru a trece mai ușor peste despărțire, Alina Sorescu s-a concentrat pe muncă. Artista face ce îi place mai mult și s-a dedicat trup și suflet muzicii, în această perioadă dificilă din viața ei. A avut numeroase proiecte și nu a luat pauză nici măcar în vară. Le-a dat însă vacanță copiilor de la școala de muzică unde predă.

„Atelierul de muzică și prezență scenică pentru copii, pe care l-a demarat în urmă cu 11 ani și care crește de la un an la an. Picii lu’ Soreasca abia așteaptă să se întoarcă în bănci. La mine în bancă. Număr bobocii toamna. Organizez înscrieri pentru pici noi și abia îi aștept la treabă pe picii vechi, care după o vară întreagă sunt nerăbdători să revină în acțiune. Eu vara le dau vacanță, nu avem activitate pe timpul verii, dar toamna revenim așa cu chef și cu un super eveniment: spectacolul nostru de la Sala Palatului.

Văzând că merge atât de bine acest proiect, a fost atât de bine primit de părinți și copii, dar și de publicul larg, uite că am ajuns să devin un nume foarte cunoscut și important în zona asta de divertisment pentru copii, de cursuri de muzică și prezență scenică pentru copii și asta mi-a dat aripi să continui. Evident că la rândul meu, în tot acest timp, am făcut și eu la rândul meu doi copii și era evident să mă ocup și de fetițe.”, spunea artista, într-un interviu pentru Ego.ro, la finalul verii.

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7.6 97 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.