Ce a ales să facă Alex Ciucu, după despărțirea de Alina Sorescu. Primele declarații ale designerului

Ce spune Alexandru Ciucu despre această perioadă
Ce a ales să facă Alex Ciucu, după despărțirea de Alina Sorescu. Primele declarații ale designerului

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au pus punct unei căsnicii de 12 ani în urmă cu câteva luni. Actele de divorț au fost depusă de cunoscuta artistă la începutul anului 2022, iar până acum Alexandru Ciucu nu a vrut să vorbească despre această situație.

Ce a ales să facă Alex Ciucu, după despărțirea de Alina Sorescu

Cunoscutul designer vestimentar a ales să își ocupe timpul cu ceea ce se pricepe foarte bine să facă. Prezent recent la un eveniment moment, Alexandru Ciucu a dezvăluit că lucrează la o nouă colecție de haine. Acesta mărturisește că se axează pe ceea ce are de făcut.

„În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”, a spus Alexandru Ciucu pentru click.ro.

Ce spune Alina Sorescu despre această perioadă, după ce a depus actele de divorț

Alina Sorescu a fost recent în vacanță cu cele două fetițe ale sale. Vedeta a pus pauză pentru câteva zile muncii sale pentru a petrece timp cu micuțele. Cât despre această perioadă, după ce a depus actele de divorț, artista se declară mai puternică decât ar fi crezut.

„Am învățat despre mine că sunt mai puternică decât credeam. Am observat că lucrul ăsta se simte. Simte toată lumea schimbarea asta la mine, o schimbare în sensul bun. Am mai multă încredere că ceea ce simt eu că e bine. Îmi doresc să fiu bine, evident, că nimeni nu își dorește să plângă. Nu cred că e cineva să își dorească asta. Sunt și momente, iată, din care trebuie să înveți. Nu vreau să mă gândesc acum la regrete, deocamdată simt că e un moment din care trebuie să învăț. Mai vedem”, a spus Alina Sorescu într-o emisiune TV.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț după 12 ani de căsnicie și 14 de relație


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să se despartă. Artista a depus actele de divorț la începutul acestui an fără să dea detalii despre motivul care a dus la această situație. În această perioadă Alexandru Ciucu a încercat să stabilească domiciliul fetelor la el, însă instanța a decis ca fetițele să stea la mama lor până la finalizarea procesului de divorț. Alina și Alexandru au două fiice: Carolina de 8 ani și Raisa de 6 ani.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.