Carmen Iohannis a fost dată de gol după vizita în Coreea de Sud. Ce secrete dezvăluie Eli Lăslean

Eli Lăslean a vorbit despre ținutele pe care Prima Doamnă a României le-a purtat în Coreea de Sud!

Zilele trecute, preşedintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, s-au aflat într-o vizită diplomatică în Coreea de Sus și, după zece ani de viață publică, Prima Doamnă a țării a primit nota 10 din partea stiliștilor pentru ținutele alese. Ea a purtat două costume, unul alb și unul negru. De ce a optat pentru aceste nuanțe? Iată ce a dezvăluit celebra creatoare de modă Eli Lăslean!

Eli Lăslean, despre ținutele pe care le-a purtat Carmen Iohannis în Coreea de Sud

Între 22 și 24 aprilie 2024, Klaus Iohannis și soția lui, Carmen Iohannis, s-au aflat într-o vizită diplomatică în Coreea de Sud. În prima zi, cuplul prezidențial a depus o coroană de flori la Cimitirul Național din Seul.

Atunci, Prima Doamnă a României a purtat un costum negru, simplu, dar foarte elegant. Ținuta ei a fost lăudată de majoritatea stiliștilor de la noi din țară.

”Sunt ținute clasice formale, potrivite unui eveniment de nivel înalt. Sunt corecte, îmi place croiul costumului ei, o pune în evidență, îmi place mâneca sacoului, e foarte șic. E un model de inspirație a anilor 60, la modă acum, un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil”, a declarat Adina Buzatu, potrivit Playtech Știri.

”Îmi spune momentele la care va fi prezentă”

Cum a ales Carmen Iohannis această ținută? Ei bine, Eli Lăslean a mărturisit că Prima Doamnă a României i-a spus la ce evenimente urmează să ia parte și ea a decis să-i realizeze acel costum negru, respectând stilul clasic, care îi place atât de mult soției președintelui.

”În general, dânsa îmi spune momentele la care va fi prezentă și atunci evident că de această dată, fiind vorba de depunerea unor coroane de flori la Cimitirul Eroilor i-am făcut un costumaș negru.

Într-un stil clasic așa cum îi place dânsei, linia pe care am mers, ca de fiecare dată, este stilul clasic, elegant”, a dezvăluit creatoarea de modă, pentru WOWbiz.ro.

Citește și Ținuta cu care soția președintelui Iohannis i-a cucerit pe criticii de modă. Carmen Iohannis, lăudată pentru această apariție: „Un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil”!

Albul, culoarea preferată a Primei Doamne

De asemenea, Eli Lăslean a vorbit și despre cea de-a doua ținută a lui Carmen Iohannis. Ea a dezvăluit că albul este culoarea preferată a Primei Doamne a României, astfel că nu i-a fost deloc greu să o convingă să aleagă deja celebrul costum cu care a făcut furori.

”În general, iubește culorile simple, non-culoarea alb îi place mult și acest costum i l-am făcut pur și simplu pentru că a fost propunerea mea, ideea mea. Mi se părea potrivit pentru multe ocazii și l-a folosit în această deplasare.

Eu, în general, îi fac mai multe ținute și dânsa alege în funcție de ocazia unde merge, de împrejurarea în care este, poartă ținuta care se potrivește momentului.

Ambele ținute, după cum se poate vedea, sunt pe linia elegantă, un stil clasic, curat. Este o linie clean, în care doar nasturii sunt accesoriile care punctează sacoul. Este o simplitate studiată”, a mai declarat specialista.

Citește și Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis, la vizita din Coreea de Sud. A surprins prin apariția sa, mai elegantă ca niciodată FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
7 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *