Cele mai scumpe ținute purtate de Carmen Iohannis de-a lungul timpului. Cât costă rochiile Primei Doamne

Ce se întâmplă cu aceste ținute, după ce sunt purtate de Prima Doamnă

Scris de: Daoud Andra

15 Nov. 2023

Fiecare apariție a lui Carmen Iohannis într-un cadru oficial este atent analizată și comentată. De la ținută până la accesorii și coafură, Prima Doamnă nu scapă aproape niciodată de ochii criticilor. Cât au costat cele mai scumpe ținute purtate de Carmen Iohannis și ce accesorii de lux are soția președintelui în garderobă.

Cine se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis

De când este Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis și-a conturat un stil vestimentar care o prinde de minune. Soția președintelui are o siluetă care îi permite să poarte aproape orice croială și model de haine, iar de-a lungul timpului a avut atât apariții lăudate, cât și unele criticate.

Pentru hainele pe care le poartă, Carmen Iohannis colaborează cu designeri români. Aceștia fie îi concep ținutele special pentru anumite ocazii speciale, fie îi împrumută haine din colecțiile lor, pe care Prima Doamnă le poartă la dineuri și vizite oficiale. Printre creatoarele de modă cu care soția președintelui a colaborat de-a lungul ultimilor 9 ani se numără Eli Lăslean, Andreea Tincu și Irina Schrotter.

Citește și: Cum arăta Carmen Iohannis în adolescență. Imagini de colecție cu soția președintelui României, puțini o știu așa

Cele mai scumpe ținute purtate de Carmen Iohannis de-a lungul timpului. Cât costă rochiile Primei Doamne
Klaus Iohannis și soția sa, la încoronarea Regelui Charles

Cele mai scumpe ținute purtate de Carmen Iohannis

În ceea ce privește ținutele create de Andrea Tincu și purtate de Carmen Iohannis, acestea au prețuri care variază între 900 și 4.000 de lei. De exemplu, rochia pe care soția președintelui a purtat-o anul trecut, la întâlnirea cu Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, a costat 2.450 de lei.

Rochiile negre pe care Prima Doamnă le-a purtat la funeraliile Reginei Elisabeta și, respectiv, la dineul de la Buckingham în 2022 au costat 1.500, respectiv 2.800 de lei. Designer-ul Andrea Tincu a explicat și ce se întâmplă cu rochiile pe care i le oferă lui Carmen Iohannis pentru a le purta.

”Probabil este prețul pe care îl au cam toți designerii români pe piața noastră. Rochiile se returnează. O parte au fost donate în scop caritabil chiar. Avem o fundație în Iași cu care lucrăm, dar sunt și persoane care vin și cumpără rochiile respective” , a spus Andreea Tincu, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ce se va întâmpla cu rochiile purtate de soția președintelui la evenimente. Anunțul făcut de designerul Primei Doamne, Eli Lăslean

Ce accesorii de lux are Prima Doamnă

Dacă ținutele pe care le poartă sunt de la designeri români, atunci când vine vorba despre accesorii, Carmen Iohannis are câteva piese clasice în colecție. La începutul anului, cuplul prezidențial a fost într-o vizită în Emiratele Arabe Unite, iar Carmen Iohannis a purtat atunci o poșetă Chanel, de culoare galbenă. Prețul acesteia pornește de la 7.000 de euro și poate ajunge și la 10.000.

Recent, în vizita din Kenya, soția președintelui a purtat un deux pieces de culoare mov, accesorizat cu o pereche de sandale cu ținte, marca Valentino. Prețul încălțărilor este de 1.145 de euro, însă criticii de modă au spus că Prima Doamnă a încălcat protocolul, pentru că la astfel de evenimente trebuie să fie purtate încălțări care nu lasă degetele la vedere.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *