Carmen Iohannis, apariție elegantă de mână cu Klaus Iohannis. Ținuta purtată de Prima Doamnă i-a surprins pe toți, rar o vezi așa

Ce outfit a ales soția președintelui la vizita în Kenya

Scris de: Daoud Andra

14 Nov. 2023

Nicio apariție a lui Carmen Iohannis nu este trecută cu vederea, mai ales atunci când este vorba despre vizite oficiale. De-a lungul timpului, Prima Doamnă și-a conturat un stil pentru care a primit atât laude, cât și critici. Cum a apărut recent soția președintelui, alături de acesta, în Africa. Ținuta i s-a potrivit perfect.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita din Kenya

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, se află zilele aceste într-un turneu prin Africa. Cuplul prezidențial a ajuns de puțin timp în Kenya, iar primele imagini cu ei doi au apărut pe internet. Ca de fiecare dată, ținuta purtată de Prima Doamnă a stârnit cel mai mare interes.

Dacă de obicei optează pentru rochii diafane sau deux pieces-uri cu fustă și taior, de data aceasta soția președintelui a făcut o alegere atipică. Prima Doamnă a apărut la brațul președintelui purtând un costum cu pantaloni și sacou, într-o nuanță de mov-lavandă, care o prinde de minune.

Citește și: Cum arăta Carmen Iohannis în adolescență. Imagini de colecție cu soția președintelui României, puțini o știu așa

Carmen Iohannis are o siluetă care îi permite să poarte orice, iar de data aceasta a ales să o pună în valoare cu un costum. Pantalonii au o croială lejeră, în timp ce sacoul este cu mâneci trei sferturi, cu revere supradimensionate și are doi nasturi. Soția președintelui a completat ținuta cu o pereche de sandale cu ținte.

Carmen Iohannis, apariție elegantă de mână cu Klaus Iohannis. Ținuta purtată de Prima Doamnă i-a surprins pe toți, rar o vezi așa
Carmen și Klaus Iohannis, în vizită în Kenya

 Colaborează cu mai mulți designeri români

Ținutele pe care Prima Doamnă le poartă în vizitele oficiale și la evenimente importante sunt asigurate de creatori de modă autohtoni. Printre designerii cu care Carmen Iohannis colaborează se numără Andrea Tincu, Eli Lăslean și Irina Schrotter, care i-a făcut rochia pe care a purtat-o la încoronarea regelui Charles.

Unele dintre aceste ținute sunt create special pentru Carmen Iohannis, altele fac parte din colecțiile designerilor români, iar Prima Doamnă le primește pentru a le purta. Eli Lăslean a povestit, într-un interviu pentru EGO.ro, cât de dificil i-a fost să creeze rochia pe care soția președintelui a purtat-o la vizita Papei în România.

“Când a venit Papa în România, mi-am dorit și și-a dorit o rochie care să fie serenă, feminină, dar, în același timp, extrem de serioasă și să nu lase la vedere nimic, nici brațe, nici gât. Nu a fost chiar simplu, dar am reușit să realizăm respectiva rochie, cu care l-a întâmpinat pe Papa, a fost extraordinar de frumoasă. A fost o inspirație pe care am avut-o la un moment dat și o soluție pe care am găsit-o și a fost foarte bine.”, a povestit creatoarea de modă.

Citește și: Ce se va întâmpla cu rochiile purtate de soția președintelui la evenimente. Anunțul făcut de designerul Primei Doamne, Eli Lăslean

Vizita cuplului prezidențial în Africa durează 10 zile, timp în care Klaus Iohannis și soția sa se întâlnesc cu diplomați și politicieni importanți din Kenya, Tanzania, Cabo Verde și Senegal.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *