Cât plătește Oana Roman pentru azilul mamei sale. Suma pe care o scoate din buzunar zilnic

Cât plătește Oana Roman pentru azilul mamei sale. Suma pe care o scoate din buzunar zilnic

Cât plătește Oana Roman pentru azilul mamei sale. În ultima perioadă, Mioara Roman s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate, toate culminând cu intervenția chirurgicală suferită la șold în urma unei căzături. Acum, mama Oanei Roman se află în perioada de recuperare. Este internată într-un centru specializat în proceduri de recuperare, unde are parte de toată atenția personalului pentru a-și revenit cât mai repede.

Cât plătește Oana Roman pentru azilul mamei sale. Costurile zilnice

Suma pe care o plătește Oana Roman pentru serviciile de îngrijire de care beneficiază mama sa în centrul de recuperare este una deloc de neglijat. În urmă cu trei săptămâni, mama Oanei Roman a fost operată de urgență, după ce a suferit o căzătură serioasă.

După intervenția chirurgicală, ea a fost internată într-un centru din Snagov, unde i se oferă cele mai bune servicii de recuperare. Pe lângă grija deosebită cu care este tratată de personalul medical, ea se poate bucura și de alte servicii precum cele de coafor și manichiură.

Ce include de fapt aceste costuri

Însă pentru toate aceste servicii, Oana Roman scoate din buzunar o sumă considerabilă. Vedeta de televiziune a dezvăluit care sunt costurile pe care le suportă în fiecare zi pentru recuperarea mamei sale.

„Face recuperare medicală pentru o perioadă probabil de câteva săptămâni. Prețurile sunt cam la fel ca în ale centre de recuperare medicală cu internare. Este în jur de 500 de lei pe zi, preț care include cazare, mâncare, îngrijiri, medic și evident partea de recuperare”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„După foarte mulți ani, reîncep sedințele de terapie”

Oana Roman a fost copleșită de probleme în ultimele luni, peste care s-a suprapus operația la șold a mamei sale. Soția lui Marius Elisei a dezvăluit că este dispusă meargă din nou la medicul psihiatru care a tratat-o acum mai bine de un deceniu, pentru a o ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă.

„După foarte mulți ani, reîncep sedințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pic toate stările de spaimă, de anxietate și de frică. Prin tot ce am trecut cu mama….am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi ma duc la sedințe.

Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”, a dezvăluit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.2 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *