Câți bani câștigă Alexia Eram lunar la revista mamei sale. Salariul Andreei Esca este un mister, dar al ei tocmai s-a aflat

Iată ce salariu are Alexia Eram la revista mamei sale!

De-a lungul timpului, mulți au încercat să afle cât câștigă Andreea Esca la Pro TV, însă salariul prezentatoarei de știri a rămas o enigmă chiar și astăzi. Însă, de curând, s-a aflat câți bani încasează fiica sa la revista A List Magazine, deținută de cea care i-a dat viață. Acolo, concurenta de la America Express este fashion editor. Iată ce leafă are iubita lui Mario Fresh!

Ce salariu are Alexia Eram la A List Magazine

În vârstă de 23 de ani, Alexia Eram nu are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute influencerițe de la noi din țară. Acum, fiica Andreei Esca se poate mândri și cu un parcurs excelent la America Express, acolo unde ea și fratele ei, Aris, formează o echipă de temut pentru ceilalți concurenți.

Însă, pe lângă asta, partenera lui Mario Fresh este și fashion editor la A List Magazine, revista mamei sale. Frumoasa șatentă este foarte încântată de acest loc de muncă și face o treabă foarte bună, pentru care este răsplătită cu suma lunară de 2.500 de euro.

”Nici eu nu știu salariul mamei”

Această informație a fost oferită chiar de către concurenta de la America Express la ”Drive in with Andrei Niculae”. Tot acolo, Alexia Eram a mărturisit că nici ea nu cunoaște leafa pe care o încasează lunar mama sa la Pro TV.

”Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani.”, a mărturisit Alexia Eram.

Citește și Cum vrea să facă Alexia Eram și mai mulți bani. A recunoscut totul fără ocolișuri: “Erau cu mine în America Express” VIDEO EXCLUSIV!

Alexia Eram a dezvăluit ce atribuții are la A List Magazine

Revista Andreei Esca nu costă niciun ban. Ea se găsește în cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare, clinici, săli de sport și multe altele. La ”Drive in with Andrei Niculae”, sora lui Aris Eram a spus și care sunt atribuțiile sale la A List Magazine, pe hârtie.

”Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio.

Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a precizat Alexia Eram.

Citește și Ce a spus Alexia Eram, despre nunta cu Mario Fresh, la America Express 2023. L-a surprins până și pe fratele ei, Aris, cu această mărturisire!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *