Ce a spus Alexia Eram, despre nunta cu Mario Fresh, la America Express 2023. L-a surprins până și pe fratele ei, Aris, cu această mărturisire

Alexia Eram, dezvăluiri sincere despre nunta cu Mario Fresh.
Ce a spus Alexia Eram, despre nunta cu Mario Fresh, la America Express 2023. L-a surprins până și pe fratele ei, Aris, cu această mărturisire

Alexia Eram și fratele ei, Aris, formează una dintre echipele care au acceptat provocarea de a participa la America Express. În una dintre cele mai recente probe, fiica Andreei Esca i-a transmis iubitului ei Mario Fresh, care cu siguranță urmărește emisiunea, un mesaj clar privind următorul pas al relației lor. Iată ce a spus Alexia Eram despre nunta cu artistul.

Ce a spus Alexia Eram despre nunta cu Mario Fresh

Alexia Eram a vorbit despre nunta cu Mario Fresh în cadrul ediției de miercuri a emisiunii America Express, la care participă alături de fratele ei, Aris.

Citește și: De ce Aris și Alexia Eram au ales facultăți din străinătate: ”Ne-au împins să plecăm în altă țară”

Cei doi au intrat în cursa pentru ultima șansă și au luptat să nu fie eliminați. Una dintre probele pe care l-au avut de trecut a fost să le gătească localinicilor din Ecuador bulz – un fel tradițional de mâncare românesc făcut din mămăliguță, brânză de burduf, jumări și ouă.

Deși era la prima încercare de a găti un astfel de preparat, Alexia Eram s-a descurcat de minune, lucru care a făcut-o să spună că este bună de măritat. Acum, că știe să facă mămăligă, următorul pas este să primească inelul de logodnă din partea iubitului ei.

Mai în glumă, mai în serios, fiica Andreei Esca i-a spus fratelui ei că se simte îndreptățită ca, după 7 ani de relație, să fie cerută de soție de Mario Fresh.

Alexia: Eu m-aș logodi. Acum că știu să fac mămăligă, aștept inelul!

Aris: Sper că nu e apropo către Mario, să nu te văd!

Alexia: Nu e apropo, dar după șapte ani… pot și eu să mă logodesc!

Alexia și Aris – una dintre cele mai de temut echipe de la America Express

Într-un interviu recent pentru EGO.ro, Alexia Eram ne-a mărturisit că a luat cea mai bună decizie atunci când a ales să participe la această competiție alături de fratele ei. Firi diferite, dar extrem de competititvi amândoi, Alexia și Aris se completează reciproc și astfel au devenit una dintre cele mai bune echipe ale acestui sezon de America Express, deși nu mulți se așteptau la acest lucru.

Citește și: Alexia Eram a renunțat la inhibiții și a pozat provocator. Fiica Andreei Esca, ravisantă într-o rochie cu spatele gol

”Eu sunt foarte competitivă. Dar cred că ambele combinate. Sunt o persoană foarte competitivă. Fratele meu la fel, dar el este puțin mai relaxat, mai calm. Eu sunt mai tare. Și atunci ne completăm”, ne-a mai povestit tânăra, completând că și fratele ei are același caracter, însă este o fire mult mai calmă și mai calculată:

”Tot timpul am fost așa. El a fost genul mai relaxat, mai calm, eu cea mai competitivă, mai cu adrenalină, să facem lucruri, mai înțepată. Tot timpul am fost așa”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *