De ce Aris și Alexia Eram au ales facultăți din străinătate: ”Ne-au împins să plecăm în altă țară”

Cine i-a încurajat să plece din țară

Scris de: Daoud Andra

02 Nov. 2023

Aris și Alexia Eram, copiii Andreei Esca, fac echipă în prezent în reality show-ul America Express. Chiar dacă în copilărie mai existau conflicte între ei, la fel ca în orice familie, pe măsură ce au crescut, au devenit din ce în ce mai apropiați. Fiecare dintre ei a studiat în altă țară, însă distanța nu a afectat relația lor. De ce Aris și Alexia Eram au ales facultăți din străinătate și cum au reacționat părinții lor când au aflat că vor să studieze în afara României.

Cum se înțelegeau Alexia și Aris Eram în copilărie

Aris și Alexia formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la America Express. Faptul că sunt competitivi și se pot baza unul pe altul la probe i-a cucerit pe telespectatori, însă cei doi au recunoscut că nu s-au înțeles dintotdeauna atât de bine. Invitați la podcastul Giuliei Anghelescu, la rândul său concurentă la America Express, Alexia și Aris au vorbit despre primele lor amintiri din copilărie.

Între ei este o diferență de trei ani, Alexia fiind prima născută în familia Eram. Tânăra a povestit că se bătea cu fratele ei atunci când erau mici, așa cum fac majoritatea fraților.

”După ce s-a născut Aris, bunica s-a mutat la noi acasă și am stat toți. Bunica stătea mai mult la noi, pentru că părinții aveau treabă toată ziua. Ea avea grijă de noi, ne ducea la activități, ne făcea mâncare. Eu l-am chinuit pe fratele meu, dar asta era relația”, a povestit Alexia, în podcastul Giuliei.

Citește și: Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru participarea la America Express. Alexia și Aris Eram sunt milionari acum

Și fratele ei, Aris, a confirmat că existau conflicte între ei când erau copii:

”Ne băteam când eram mici, dar cred că majoritatea relațiilor de frați sunt așa, dar când cineva din exterior se atacă la fratele sau sora ta, ești acolo să îl aperi. Nu cred că există frați care sunt super zen și nu se ceartă niciodată. Relația devine mult mai frumoasă atunci când crești și îți dai seama că este singura persoană pe care te poți baza și cu ea poți să stai mult mai mult decât cu ceilalți.”

Ce diferenta de varsta este intre Alexia si Aris, copiii Andreei Esca si ai lui Alexandre Eram 3
Alexia și Aris fac echipă la America Express

Aris și Alexia Eram, studenți în străinătate

Ambii copii ai Andreei Esca au ales să urmeze facultatea în alte țări. Alexia a studiat în Marea Britanie și a terminat facultatea anul trecut, după care s-a întors în țară. Tânăra este creator de conținut și lucrează și la revista mamei sale, AList Magazine.

Citește și: Alexia Eram, mai senzuală ca niciodată. Ținuta vedetei face furori pe internet: “Ești fenomenală”

Aris, pe de altă parte, a ales Spania pentru a face facultatea. Chiar dacă a absolvit un liceu cu filieră franceză în România, fiul Andreei Esca s-a înscris la o facultate din Barcelona, iar în prezent este în anul al doilea. Cei doi au povestit că părinții lor au fost cei care i-au încurajat și i-au împins de la spate să plece din țară la studii.

Cum au ales facultățile

Fiecare dintre ei știa ce vrea să studieze. Au ales să plece din România, pentru că facultățile din Europa erau mai bune pentru domeniile care îi interesau pe ei.

”Mie mi se pare că nu e greu de ales. Europa, pentru că în alte țări eram prea departe de familie. Părinții ne-au împins să plecăm în altă țară. Nu cred că se gândeau că rămânem aici (…) Oricum, dacă ai această oportunitate să mergi în altă țară mi se pare super, pentru că e bine să ieși din zona asta de confort, să descoperi altă cultură”, a spus Aris.

Citește și: Ce studii are Alexia Eram, concurenta de la America Express 2023. Fiica Andreei Esca a absolvit facultatea în Marea Britanie

La rândul său, Alexia a povestit că ei i-a fost mult mai teamă de plecare decât fratelui ei.

”Am ales Londra pentru că era o facultate foarte bună de modă acolo. La mine nu erau încă obișnuiți (n.r. părinții, cu ideea că pleacă din țară) și cred că le-a fost puțin mai greu, pentru că eram primul copil care pleca de acasă. Dacă făceam Medicină sau Politehnică, facultățile bune de aici, nu aveau nicio problemă să rămânem în țară. Dar eu voiam să fac modă și e doar UNARTE, care e mai mult pe practică și eu voiam să fac un fel de management în modă. Și Aris la fel, de business, și e doar ASE-ul”, a spus Alexia.

Deși mulți tineri care studiază în străinătate rămân acolo, nu este și cazul copiilor Andreei Esca. Alexia a absolvit facultatea anul trecut și s-a întors în România. Aris plănuiește să revină și el în țară după finalizarea studiilor, deși inițial nu își dorea să se mai întoarcă.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *