Motivul pentru care Alexia și Aris Eram au izbucnit în lacrimi la America Express 2023. Pentru ce s-au rugat în biserică: “E ca un tată pentru noi”

Copiii Andreei Esca nu s-au mai putut abține.

Emisiunea „America Express” devine din ce în ce mai aprigă, iar concurenții au parte de emoții mare. În cea mai recentă ediție a show-ului televizat de la Antena 1, Alexia și Aris Eram au fost protagoniștii unui moment sensibil. Copiii Andreei Esca au izbucnit în lacrimi la America Express 2023! Care a fost motivul?

Alexia și Aris Eram au izbucnit în lacrimi la America Express 2023

Alexia și Aris Eram au impresionat pe toată lumea la America Express, după ce au ajuns la Basilica Menor Senor de Los Milagros, din orașul Buga. Acolo, concurenții au avut parte de o experiență spirituală înălțătoare.

„Dragilor, deși pare o altă biserică din Columbia, acesta este cel mai sfânt loc din această țară. Pelerini din toată Columbia vin să viziteze El Senior de Los Milagros, căutând un miracol pe care numai El îl poate săvârși. Misiunea voastră este să îi aduceți o ofrandă și să vă rugați pentru împlinirea miraculoasă a unei dorințe personale.

Căutați la magazinele religioase din zonă imaginea cu El Senior de Los Milagros marcă cu logoul America Express. Când o găsiți, întoarceți-vă aici, ca să primiți mai multe instrucțiuni pentru ritual”, le-a spus Irina Fodor concurenților de la America Express 2023.

Citește și: Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru participarea la America Express. Alexia și Aris Eram sunt milionari acum

Concurenții și-au adus aminte de unchiul lor

Alexia și Aris Eram, copiii știristei Andreei Esca, au fost atât de emoționați de întâlnirea cu preotul, încât au izbucnit în lacrimi când au discutat cu acesta. Concurenții au declarat că s-au gândit la unchiul lor, care s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Bărbatul a fost la un pas de moarte din cauza unui accident vascular cerebral, dar rugăciunile familiei l-au salvat.

M-am rugat pentru unchiul nostru, care e ca un tată pentru noi. Am promis că o să fiu mai bună dacă se înfăptuiește această minune”, a zis Alexia Eram, la America Express.

Citește și: Cum arată tatăl Andreei Esca, la 85 de ani. Imagini de colecție cu vedeta Pro TV și părintele său

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *