Ce i-a spus Denise Rifai lui Cătălin Măruță, când s-au întâlnit în trafic. Are legătură cu fiica lui, Eva

Denise Rifai și Cătălin Măruță, întâlnire la semafor
Ce i-a spus Denise Rifai lui Cătălin Măruță, când s-au întâlnit în trafic. Are legătură cu fiica lui, Eva

Întâlnire surpriză în trafic între doi prezentatori TV foarte cunoscuți! Ce i-a spus Denise Rifai lui Cătălin Măruță atunci când s-au văzut la semafor? Eva a reacționat imediat, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare.

Ce i-a spus Denise Rifai lui Cătălin Măruță, când s-au întâlnit în trafic

Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic, în timp ce așteptau la semafor. Amândoi au coborât geamul și au vorbit, iar în timp ce prezentatorul TV o complimentat pe prezentatoarea de la Kanal D, ea a vrut să-i transmită un mesaj Evei. Micuța era pe bancheta din spate.

“Eu sunt fana Evei! Eva, vino să te văd că eu te iubesc mult de tot, iubita mea!”, i-a spus Denise Rifai lui Cătălin Măruță și Evei.

„Ți-am zis că oamenii mă plac?”, răspunde Eva către Cătălin Măruță.

Ulterior Eva a avut parte de câteva momente de supărare. Auzindu-și tatăl cum îi spune lui Denise Rifai că este superbă, Eva a reacționat și i-a spus tatălui său că mama ei este cea mai frumoasă.

Cătălin Măruță are alături de familia sa un vlog de familie, iar toate aceste imagini au fost publicate pe canalul lor. Imediat au primit o mulțime de complimente pentru Eva, dar și comentarii cu felicitări pentru familia pe care o au.

Care este secretul numelui lui Denise Rifai? Cunoscuta prezentatoare TV a lămurit tot

Denise Rifai este o cunoscută prezentatoare TV de la noi. Ea este moderatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. În urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a dezvăluit că numele ei de familie are o semnificație specială.

”Rifai e numele tatălui meu, care este de origine iordaniană; e un nume arăbesc. De regulă, în limba arabă, toate numele au o anumită semnificație. Rifai înseamnă ”Cel de Sus” și este un nume des întâlnit în lumea bună arabă, este specific unei clase sociale înalte. Eu sunt un om foarte simplu, un om credin­cios, curat emoțional, și îmi doresc foarte mult să las ceva în urma mea. Pentru asta muncesc în fiecare zi, în fiecare minut al existenței mele, cred că este menirea noastră să lăsăm ceva care să ne ateste trecerea prin această lume. Eu așa îmi trăiesc viața”, a declarat jurnalista. Ulterior a menționat că nu vrea să dea prea multe detalii despre familia sa. Își respectă foarte mult părinții și, deși tatăl ei nu a fost de acord ca ea să lucreze în presă, a acceptat pentru fericirea ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
8.4 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *