Dieta lui Denise Rifai. Ce nu mănâncă niciodată vedeta Kanal D

Denise Rifai: „Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală"
Dieta lui Denise Rifai. Ce nu mănâncă niciodată vedeta Kanal D

Denise Rifai a dezvăluit ce regim alimentar are, ce nu ar mânca niciodată, dar și ce pasiuni are. Prezentatoarea TV de la Kanal D mărturisește și cum se descurcă în bucătărie.

Dieta lui Denise Rifai: “Mi-ar plăcea tare mult să știu să gătesc”

Denise Rifai nu mănâncă deloc pâine și carne de porc. În același timp, prezentatoarea TV nu gătește acasă pentru că până în prezent nu a avut timp să învețe să facă asta. Vedeta a avut multe alte lucruri de făcut. Ce nu ar mânca niciodată Denisei Rifai? Cozonac. Prezentatoarea TV spune că nu îi place să mănânce acest desert și nici nu ar găti așa ceva.

„Mi-ar plăcea tare mult să știu să gătesc, dar am avut altă treabă până acum. Poate că atunci când voi avea mai mult timp liber, o să învăț să gătesc. Nu aș găti în viața mea cozonaci, nu pot să gătesc ceva ce nu aș mânca eu”, a spus Denise Rifai pentru dcnews.ro.

Dieta lui Denise Rifai
Dieta lui Denise Rifai

Denise Rifai, despre felul în care se menține în formă: “Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite”

Denise Rifai preferă să se plimbe mult, să meargă pe jos, dar are grijă să ajungă și la sală. Cunoscuta prezentatoare TV susține că la un moment dat, mersul la sală nu mai este ceva opțional, ci ceva ce trebuie făcut. Denise mărturisește că sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite.

„Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală. De la un punct încolo, nu mai este o chestie opțională, ci ceva ce trebuie făcut. Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite. Mă îngrijesc cât de mult pot”, a mai spus Denise Rifai.

Denise Rifai, secretul siluetei sale

Denisei Rifai este convinsă că alimentația joacă cel mai important rol în menținerea siluetei. Prezentatoarea TV a mărturisit recent că este extrem de atentă la ceea ce mănâncă zilnic. Aceasta mănâncă cât mai multe legume și proteine, uneori și un fruct, dar nu în fiecare zi.

Denisei Rifai consumă dulciuri ocazional, în momentele când simte că oboseala e pe cale să o doboare și are nevoie de un stimulent. Prezentatoarea TV nu este adepta băuturi carbogazoase, a înlocuit laptele de origine animală cu cel vegetal și nici cu sarea nu exagerează pentru a evita retenția de apă. De asemenea, Denisei Rifai ține o dietă destul de severă deoarece, spune ea, are gena arăbească cu metabolism mai lent, astfel că este de 5 ori mai atentă atunci când vine vorba de mâncare

6.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.