Ce poreclă are Iulia Vântur în India. Dan Negru a dat-o de gol. Nici lui nu i-a venit să creadă când a auzit

Dan Negru: “I-am povestit asta la telefon”

Dan Negru și-a început anul cu o vacanță în India. Celebrul prezentator TV a ajuns în țara în care Iulia Vântur locuiește de mulți ani și a aflat ce poreclă are artista acolo. În primă fază Dan Negru nu și-a dat seama despre cine este vorba.

Dan Negru, despre ce poreclă are Iulia Vântur în India: “I-am povestit asta la telefon”

Dan Negru a aflat de la un ghid de la Taj Mahal care este porecla Iuliei Vântur în India. Artista trăiește de câțiva ani buni acolo, iar oamenii o cunosc foarte bine. Potrivit prezentatorului TV româncei i se spune Lula. A sunat-o apoi pe vedetă pentru a-i povesti ce i s-a întâmplat și cum a aflat de porecla ei.

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula. Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a mărturisit Dan Negru pentru unica.ro.

Ce i s-a întâmplat lui Dan Negru în India. Cum l-a ajutat soția lui imediat

Dan Negru a avut parte și de peripeții în vacanță, în urma unui festin culinar. Din fericire, soția sa are tot timpul o mini-farmacie cu ea și l-a ajutat să se pună repede pe picioare pentru a se putea bucura de vacanță în continuare. Astfel a depășit rapid problema.

“În India când m-a luat o mică indigestie în urma unui festin cu mâncare indiană, greu digerabilă de europeni. Dar a trecut repede. Codruța are mereu cu ea o mini-farmacie oriunde am merge, cred că e defect profesional la ea”, mai spune Dan Negru.

Citește și – Iulia Vântur, apariție fermecătoare la petrecerea iubitului ei, Salman Khan. A atras toate privirile cu această ținută

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur a povestit în trecut că ea și Salman Khan s-au cunoscut dintr-o întâmplare. Foarte mult timp cei doi s-au ferit de luminile reflectoarelor și cu greu se afla ceva despre relația lor. Ulterior au fost surprinși de mai multe ori împreună și, indirect, românca a confirmat relația cu celebrul actor.

„L-am cunoscut dintr-o întâmplare. Am făcut cunoştinţă ca doi oameni normali. Am ţinut legătura, am fost prieteni multă vreme. Întotdeauna am încercat să ţin lucrurile astea pentru mine, pentru că vrând, nevrând, ca persoană publică te expui”, spunea Iulia Vântur în trecut.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 3-9 aprilie 2023
6.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *