Ce s-a ales de presupusa amantă a lui Ștefan Bănică Jr. Abia o mai recunoști, cum s-a răzbunat Andreea Marin pe ea

Cum arată în prezent

Scris de: Daoud Andra

05 Nov. 2023

În urmă cu mai bine de un deceniu, Adriana Nicolae punea pe jar lumea mondenă, declarând că așteaptă un copil. Afirmațiile sale au generat numeroase speculații, după ce a spus că tatăl fiicei ei este un actor celebru, al cărui nume conține particula ”Junior”. Mulți s-au gândit atunci la Ștefan Bănică Jr. La vremea aceea, actorul era căsătorit cu Andreea Marin, iar ”zâna” a taxat-o dur pe presupusa amantă, mai târziu.

Cine a fost presupusa amantă a lui Ștefan Bănică Jr

Adriana Nicolae a devenit cunoscută grație rolurilor din telenovelele românești ”Iubire ca în filme” și ”Regina”. În anul 2012, a dat naștere unui val de controverse, după ce a declarat că este însărcinată și că tatăl copilului ei este un actor cunoscut.

”Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut şi are în componenţa numelui Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior”, declara în 2012, Adriana Nicolae pentru Libertatea.

Mulți s-au gândit atunci că este vorba despre Ștefan Bănică Jr, deși ar fi putut fi la fel de bine Florin Piersic Jr. Ștefan Bănică era căsătorit, la vremea respectivă, cu Andreea Marin. ”Zâna” nu a ”iertat-o” pe Adriana Nicolae și, la ceva timp, a taxat-o pentru afirmația sa.

Citește și: Motivul pentru care o femeie a angajat o amantă pentru soțul ei. Ce s-a întâmplat apoi e de necrezut

Cum s-a răzbunat Andreea Marin

Cele două au dat nas în nas ulterior la un eveniment monden, iar ”zâna surprizelor” nu s-a putut abține și i-a spus Adrianei Nicolae, la microfon, de față cu toată lumea:

”Așa că, Adriana, cu aceeași eleganță care mă caracterizează întrucât este o prostie, care s-a tot vehiculat prin presă, din punctul meu de vedere o să te rog să spui, o dată pentru totdeauna. Soțul meu este tatăl copilului tău? Da sau nu?”

Luată prin surprindere, Adriana Nicolae a răspuns evaziv și nu a lămurit misterul.

”Din respect pentru fetița mea și pentru familia mea, o să încerc să nu dau curs acestor lucruri spuse de presă”, a fost răspunsul ei.

Citește și: Cine ar fi fost amanta secretă a Regelui Charles. Cu ea ar fi înșelat-o pe Prințesa Diana. Nu e Camilla

Ce s-a ales de presupusa amantă a lui Ștefan Bănică Jr. Abia o mai recunoști, cum s-a răzbunat Andreea Marin pe ea
Andreea Marin a confruntat-o pe Adriana Nicolae

A lucrat la emisiunea prezentată de Andreea Marin

Înainte de a juca în filme și telenovele, Adriana Nicolae a făcut parte din baletul emisiunii ”Surprize, surprize”. În perioada în care a devenit cunoscută, era pasionată și de fitness și participa la competiții dedicate acestui sport.

După ce a devenit mamă și a dispărut din showbiz, a renunțat și la sportul intensiv și a acumulat câteva kilograme. Fosta actriță a fost căsătorită cu Florin Piersic Jr, însă mariajul lor s-a încheiat după numai o lună. Bărbatul a declarat, la un moment dat, că a fost o greșeală să se căsătorească.

”Așa am simțit, că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă pentru că a fost o greșeală. Fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenția. Nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva și nu mi-am dat seama că această căsnicie înseamnă multe lucruri. A fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice. Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
2 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *