Cine ar fi fost amanta secretă a Regelui Charles. Cu ea ar fi înșelat-o pe Prințesa Diana. Nu e Camilla

Femeia l-a iubit până la moarte pe actualul suveran britanic.

Viața amoroasă a Regelui Charles a fost întotdeauna un subiect cotroversat, adesea dezbătut pe larg de cele mai importante publicații din întreaga lume. Monarhul britanic ar fi avut o amantă de care puțină lume știe. Relația celor doi ar fi avut loc în timpul mariajului cu Prințesa Diana. Și nu, nu este vorba de actuala Regină Consoartă Camilla, cu care suveranul britanic ar fi început relația amoroasă în timpul căsniciei cu Diana, așa cum scriu ziarele britanice. Iată cine ar fi fost de fapt amanta secretă a Regelui Charles.

Cine ar fi fost amanta secretă a Regelui Charles

În urmă cu trei decenii, Prințesa Diana punea punct mariajului său controversat cu Charles, după ce a aflat că ar fi înșelat-o cu Camilla Parker Bowels, actuala Regină Consoartă a Marii Britanii.

Dar în realitate, se pare că suveranul britanic ar fi avut o relație extraconjugală și cu o altă femeie, în afară de actuala lui soție.

Citește și: Lovitură dură pentru Regele Charles. Ce refuză să facă Prințul Harry, războiul dintre tată și fiu continuă

Potrivit publicației The Mirror, fosta amantă a Regelui Charles ar fi murit cu inima frântă, după ce fostul prinț de Wales ar fi ales-o pe Camilla drept partenera lui de viață.

Lady Dale Tyron, descrisă drept ”singura femeie care l-a înțeles vreodată pe Charles”, a fost o prezență obișnuită în cercurile familiei regale britanice, dar și o femeie de afaceri de succes în lumea modei.

Născută în 1948 în Melbourne, Australia, într-o familie înstărită, Dale s-a mutat la Londra în 1972, unde l-a cunoscut pe cel care urma să-i devină soț, baronul Anthony Tyron.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Regele Charles al III-lea și regina consoartă Camila pentru dineul cu Emmanuel și Brigitte Macron. Toate privirile au fost asupra lor FOTO

Lady Dale Tyron și Charles s-au cunoscut prin intermediul soțului femeii, care era unul dintre cei mai buni prieteni ai regelui în perioada 1970-1980.

În documentarul „O altă amantă a Prințului Charles”, realizat în anul 2008, este evidențiat faptul că actualul monah britanic începuse deja o relație cu vestita Camilla, atunci când Lady Dale i-ar fi captat atenția.

Gurile rele spun că regele Charles ar fi fost prins între iubirea sa pentru ambele femei, la acea vreme.

Lady Dale Tyron și Prințesa Diana s-au aliat împotriva Camillei

Se spune că Lady Dale era atât de îndrăgostită de actualul monarh, încât și-a botezat fiul cu numele acestuia, Charles. Mai mult, chiar regele Charles ar fi fost nașul de botez al celui mic. Presupusul triunghi amoros ar fi luat sfârșit abia când Charles s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer.

Citește și: Singurul român în fața căruia Regele Charles a îngenuncheat. Motivul din spatele acestui gest unic

Apoi, amanta Regelui Charles ar fi dobândit publicitate pentru linia ei de creații vestimentare pe care a denumit-o „Kanga”, precum porecla pe care regele o folosea pentru a-și alinta iubita.

Unele voci susțin că Lady Dale și Lady Di s-ar fi aliat pentru a o înlătura pe Camilla Parker Bowles din poveste. Diana ar fi purtat chiar una dintre creațiile baronesei în anul 1985.

Sănătatea lui Dale Tyron s-a deteriorat odată cu reapariția bolii ei din copilărie. Lady Dale suferea de Perthes, iar ulterior a fost diagnosticată cu cancer uterin, în 1993. S-a stins în 1997, la vârsta de 49 de ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *