Cum s-au îmbrăcat Regele Charles al III-lea și regina consoartă Camila pentru dineul cu Emmanuel și Brigitte Macron. Toate privirile au fost asupra lor FOTO

Regele Charles al III-lea și regina consoartă Camila au arătat impecabil la dineul din Franța

Regele Charles al III-lea și soția lui, regina consoartă Camila, au luat parte miercuri seară, pe data de 20 septembrie, la un dineu oferit de Emmanuel și Brigitte Macron, la palatul Versailles. Evenimentul a stârnit un interes uriaș, astfel că milioane de oameni au fost cu ochii pe vizita cuplului regal în Franța. La capitolul ținute, monarhul și partenera sa au impresionat. Iată cum s-au îmbrăcat la întâlnirea oficială cu președintele francez și soția sa!

Regele Charles al III-lea și regina consoartă Camila au impresionat la dineul din Franța. Ce ținute au ales cei doi soți britanici

Miercuri, 20 septembrie a marcat începutul șederii oficiale a Regelui Charles al III-lea și a reginei consoarte Camila în Franța. După ce a participat la o ceremonie militară organizată pe Champs-Elysaes, alături de Emmanuel și Brigitte Macron, cuplul regal a fost invitat la un dineu la palatul Versailles.

Iar pentru această seară specială, monarhul britanic și partenera sa au ales ținute elegante și extrem de spectaculoasse pentru a se asigura că nu vor dezamăgi. Astfel, Camilla Parker Bowles, în vârstă de 76 de ani, a optat pentru o rochie bleumarin semnată de casa Dior, în timp ce gazda sa a ales o ținută semnată de casa Vuitton.

Cum s-au imbracat Regele Charles al III-lea si regina consoarta Camila pentru dineul cu Emmanuel si Brigitte Macron 2
Cuplul regal si sotii Macron. Sursa foto: profimedia

Regele Charles al III-lea, mai elegant ca niciodată, la palatul Versailles

În ceea ce-l privește pe Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, acesta a purtat un costum negru cu papion. La fel a fost îmbrăcat și președintele Macron. La eveniment au luat parte mai multe nume sonore, precum actorii Hugh Grant, Charlotte Gainsbourg, dar și cântărețul Mick Jagger.

Oaspeții s-au înfruptat cu un meniu de stele Michelin. La aperitiv s-a servit homar albastru și tort de crab așezat pe un pat de migdale proaspete și mentă. Felul principal a fost format din carne de pasăre de curte cu ciuperci gratinate. Iar desertul a fost pregătit de un celebru patiser francez și a constat în Ispahan, un macaron roz, însoțit de un sorbet de litchi.

Citește și Singurul român în fața căruia Regele Charles a îngenuncheat. Motivul din spatele acestui gest unic!

Ce i-a dat Emmanuel Macron să bea oaspetelui său Regele Charles al III-lea la dineul din Franța

La capitolul băuturi, Regele Charles al III-lea și soția lui au fost serviți cu vin, dar nu orice tip de vin, ci cu un Bourgogne Bâtard Montrachet grand cru 2018, dar și cu un Bordeaux Château Mouton Rothschild 2004.

De altfel, alegerea celor două vinuri nu a fost deloc întâmplătoare. A fost vorba de un omagiu adus monarhului britanic, care a conceput eticheta în anul 2004 pentru a sărbători 100 de ani de înțelegere cordială între cele două ”roze” – istoric rivale”. De asemenea, șampania nu a lipsit de pe masă. Au fost alese cu grijă sticle de Pol Roger cuvée Winston Churchill 2013, notează cei de la Daily Mail.

Citește și Gestul uimitor pe care l-a făcut Kate Middleton pentru prințul Harry. Ce i-a cerut regelui Charles!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *