Ce studii are Camilla Parker, de fapt. Câte clase a absolvit Regina Consoartă

Deși Camilla Parker nu s-a născut în aristocrație, ea provine dintr-o familie bogată
Ce studii are Camilla Parker, de fapt. Câte clase a absolvit Regina Consoartă

În urma decesului reginei Elisabeta a II-a, la 8 septembrie, în Scoția, coroana britanică are un nou reprezentant, regele Carol al III-lea, care a venit la tron alături de Camilla, care a devenit regina consort. Ce studii are Camilla Parker, soția lui Charles al III-lea?

Ce studii are Camilla Parker, de fapt. Provine dintr-o familie bogată

Noul cuplu regal s-ar putea confrunta cu o serie de conflicte sociale, politice, economice și geopolitice, motiv pentru care este interesant de știut care este gradul de educație al consoartei care va trebui să facă față unor probleme ale unor națiuni cu familia regală.

Deși Camilla Parker nu s-a născut în aristocrație, ea provine dintr-o familie bogată, fiind fiica maiorului Bruce Middleton Hope Shand și a Rosalindei Maud Shand. Poziția sa bogată i-a permis să aibă acces la cele mai bune instituții de învățământ din Londra, încă de la o vârstă fragedă.

Regina consort a început școala la vârsta de cinci ani, la Școala Drumbells din Sussex, iar mai târziu a urmat școala Queen’s Gate din Kensington, South Kensington. La 16 ani a fost trimisă de părinți în Elveția pentru a-și termina studiile la Mon Fertile, apoi s-a înscris la Institutul Universitar din Londra, la Paris, unde s-a specializat în franceză și literatură franceză. După absolvire, Camilla a lucrat timp de un an cu designerii Sybil Colefax și John Fowler, dar în 1970 viața ei a luat o nouă turnură când l-a întâlnit pe prințul Charles.

Relația Camillei cu Charles a fost ținută secret o perioadă

Se știe că de atunci, din 1970, au avut o relație în secret și că cei doi și-au construit o viață extraconjugală. Camilla a fost căsătorită cu generalul de brigadă Andrew Parker Bowles, iar aceștia au divorțat în 1995. Din această căsătorie s-au născut doi copii: Thomas Henry și Laura Rose. Charles s-a căsătorit cu Prințesa Diana și au avut doi copii: William și Harry, scrie tiempox.com.

După 35 de ani, Charles și Camilla s-au căsătorit la Windsor Guildhall, la 9 aprilie 2005, în cadrul unei ceremonii civile, urmată de o slujbă religioasă în Capela St George de la Castelul Windsor. Cuplul nu a avut niciodată copii împreună.

Camilla i-a văzut crescând pe copiii lui Lady Di timp de mai bine de 30 de ani, dar nu a reușit să stabilească o adevărată legătură de familie cu ei pentru că a fost „amanta” regelui, cu care a sfârșit prin a se căsători în 2005.

Cum a pornit relația dintre Camilla și Meghan Markle

Tom Bower a declarat pentru ziarul The Sun că relația dintre Camilla și Meghan a pornit cu stângul când s-au cunoscut și că soția lui Charles de Wales a fost mult timp „suspicioasă” cu privire la presupusele intenții ale fostei actrițe în familia regală, iar pentru „binele” tuturor și pentru a evita scandalul, a păstrat tăcerea.

„I-a fost greu să creadă că Meghan își va sacrifica cariera și independența pentru a servi în liniște ca un jucător de echipă dedicat monarhiei, dar Camilla a păstrat tăcerea”, a declarat Bower.

Atunci când regina Elisabeta a II-a și-a exprimat dorința ca Camilla să devină regină consort, Meghan și Harry au decis să păstreze tăcerea și să nu spună nimic despre acest lucru, ceea ce familia regală a numit o „insultă” la adresa coroanei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6.6 83 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *