Ce studii are Gina Pistol. Aceasta este de fapt meseria ei de bază, nu s-ar fi așteptat nimeni

Vedeta muncește din adolescență

Scris de: Daoud Andra

29 May. 2023

Gina Pistol și-a făcut debutul pe micile ecrane în urmă cu mai mulți ani și de atunci este o prezență constantă în spațiul media. Puțini știu însă că muncește de la 17 ani pentru a se întreține. Ce studii are Gina Pistol și ce job-uri a avut înainte de a fi celebră? A povestit chiar ea care este meseria ei de bază.

S-a aflat ce studii are Gina Pistol și care este meseria ei de bază

Gina Pistol și-a început cariera în showbiz când avea doar 19 ani. Atunci a făcut un pictorial nud pentru cea mai cunoscută revistă de profil și fotografiile au ajutat-o să se facă remarcată imediat. A început să primească invitații de a merge la diverse emisiuni TV, după care a primit și propunerea de a juca într-un serial și mai apoi într-un film.

Citește și: Ce mărturii inedite au avut Smiley și Gina Pistol la nuntă. Invitații au rămas surprinși când au găsit asta pe masă

Prezentatoarea de la Antena 1 a decis să își ia viața în mâini de la o vârstă fragedă, astfel că, după ce a absolvit Școala de Arte și Meserii, nu a mers mai departe cu studiile, ci a început să muncească. S-a mutat de la Roșiorii de Vede, orașul ei natal, în București, unde a avut mai multe job-uri înainte de a fi model.

„Eu sunt de meserie optician. Veneai la mine cu rețeta și eu tăiam lentila, șlefuiam, dar nu mai este acum… Stai pe un scaun, îți pun un aparat și scot ochelarii. Voiam să devin bijutier. M-am angajat că operator xerox. Am muncit de la 17 ani. Apoi am lucrat și la un magazin de articole sportive. Fiind la o agenție, luau hostesse. M-am angajat la un magazin, de câte ori am spălat vitrinele și am dat cu mopul… Un prieten mi-a zis că e casting la Playboy.

Citește și: Locul unde își vor petrece Gina Pistol și Smiley luna de miere. E o locație superbă, mulți visează să ajungă aici VIDEO EXCLUSIV

Eu eram cu părul prins, eram un copil. Eram frumușică, da. La casting, singurul care m-a simpatizat a fost Boerescu, Florin Călinescu nu m-a plăcut deloc, nu știu de ce. Cred că a contat mult și felul meu de a fi.”, a povestit Gina Pistol, în urmă cu ceva timp, în podcastul „Fain&Simplu”, al lui Mihai Morar.

Gina Pistol se retrage din televiziune
Gina Pistol lucrează în televiziune de aproape 20 de ani

Când a debutat pe micile ecrane

După pictorialele din revistele pentru bărbați, Gina Pistol a început să se bucure de atenție și simpatie și să primească tot felul de propuneri din showbiz. În anul 2005 a prezentat, alături de Catrinel Sandu, emisiunea „Nu suntem blonde”, la Național TV. Ulterior a jucat în drama „Margo”, regizată de Ioan Cărmăzan. A participat, de-a lungul timpului, la diverse emisiuni TV, în calitate de concurentă.

Citește și: Cea mai extravagantă apariție de la nunta lui Smiley și a Ginei! Adela Popescu, în rochie transparentă. Ce au purtat Andreea Esca, Adelina Pestrițu și Delia

Gina Pistol a participat la „Dansez pentru tine”, la „Masterchef” în ediția cu vedete, la „Ferma vedetelor”, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și la „Aventură cu 4 stele”. Din 2016 este o prezență constantă pe micile ecrane, pentru că de atunci prezintă emisiunea „Chefi la Cuțite” de la Antena 1. Începând din 2018 a prezentat și trei sezoane de Asia Express, după care a renunțat la acest proiect, pentru că a rămas însărcinată.

În prezent, Gina Pistol își dedică timpul familiei. O crește pe fetița ei și a lui Smiley, în vârstă de doi ani, iar recent s-a căsătorit cu artistul. Gina a anunțat de curând că se retrage pentru o perioadă din televiziune și că sezonul de „Chefi la Cuțite” care se difuzează acum va fi ultimul prezentat de ea.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
7.4 118 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *