Smiley și Gina Pistol și-au unit detinele sâmbăta aceasta, într-un cadru de poveste. Cei doi s-au implicat trup și suflet în organizarea evenimentului și s-au asigurat că totul va fi ca la carte. Invitații au fost întâmpinați într-un decor superb, iar mărturiile și detaliile de pe mese au fost unele cât se poate de originale. Cum a arătat tortul mirilor, pe care Gina și Smiley l-au tăiat la finalul petrecerii.
Mărturiile pe care le-au ales Smiley și Gina Pistol la nuntă
Smiley și Gina au devenit, oficial, o familie. După cununia civilă și cea religioasă care au avut loc la Palatul Snagov, mirii au petrecut alături de invitații lor la Orangeria Iris, o locație superbă sub formă de seră, aflată la marginea pădurii Snagov. Mirii, alături de organizatorii evenimentului, Ivona Nenu și Nicu Bocancea, maestru florist și co-proprietar al Orangeriei, au planificat în detaliu fiecare amănunt pentru petrecere.
Sala a fost decorată cu flori și aranjamente suspendate, în alb și verde. Un detaliu inedit de pe mese a fost alegerea mărturiilor. Gina și Smiley au pus pe mese mere verzi, cărora le-au atașat etichete cu numele invitaților. Astfel, place-cardurile au fost atașate de mărturii, sub formă de frunză.
Un alt detaliu original l-a reprezentat denumirea meselor. Dacă de obicei mesele sunt numerotate la evenimente, Gina și Smiley au ales să denumească mesele cu titluri ale pieselor artistului. Astfel, unii invitați au stat la masa „Preocupat cu gura ta”, alții la masa „Mai mult de o viață” sau „Aprinde scânteia” etc.

Câte etaje a avut tortul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Arată spectaculos
Mirii și-au răsfățat invitații cu preparate alese, de la aperitiv, până la pește, sarmale și bufetul suedez la care au avut inclusiv mini-burgeri. Cel mai dulce moment al serii a fost însă tăierea tortului. Gina și Smiley au avut un tort cu cinci etaje, îmbrăcat cu cremă albă și decorat cu flori albe, în ton cu decorul locației și cu buchetul miresei.
Meniul complet de la nunta anului din showbizul românesc a cuprins:
Aperitive:
- Crostini cu somon fume și cremă de avocado
- Cocktail de creveți cu portocală și pătrunjel
- Terină de foie gras cu chutney de smochine, mango și dulceață de ardei iute
- Mini buratta cu sos pesto și roșii cherry
- Rulou de vită, praz și hrean
Din mare:
- File de biban de mare cu sos de lămâie și mărar
- Piure cu trufe, salată de valeriană și sparanghel
Tradițional:
- Sarmale cu mămăliguță, smântână și ardei iute
Bufet suedez:
- Curcan marinat la cuptor
- Antricot de vită și sos de vin și ciuperci
- Mini burgeri
- Cotlete și pastramă de berbecuț
- Cartofi wedges, Orez basmati
- Legume asortate pe grătar
- Salată Coleslay / Salată Grecească
- Murături / Pâine făcută în casă
- Desert: tort