Bărbatul care a văzut rochia de mireasă a Ginei Pistol, înaintea lui Smiley. Ce rol a avut, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Buchetul a fost realizat în ton cu rochia

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele sâmbătă, 27 mai, într-o locație superbă. A fost o zi cu mari emoții pentru cei doi miri, însă cei care i-au ajutat să organizeze petrecerea s-au asigurat că totul va fi perfect. Cine a văzut rochia de mireasă a Ginei Pistol înaintea lui Smiley? Artistul a văzut-o doar în ziua nunții.

Smiley, fascinat de frumusețea Ginei Pistol în ziua nunții

Gina și Smiley au devenit, ieri, soț și soție. Cei doi au făcut cununia civilă și pe cea religioasă în aceeași zi, după care au petrecut alături de invitații lor într-o locație de vis din Snagov. Cei doi miri au ales Orangeria Iris pentru petrecerea de nuntă, iar decorul a fost unul splendid. Mireasa a arătat perfect, de la rochie până la coafură, machiaj și pantofi, iar Smiley a rămas mut de uimire când a văzut-o.

Artistul a dezvăluit că au ținut cont de obiceiul care spune că nu este bine ca mirele să vadă rochia de mireasă înainte de nuntă, astfel că a fost o surpriză totală pentru artist când și-a văzut soția mireasă.

„Astăzi am văzut și eu cum arată (n.r.- Gina) și chiar ne-am dorit să fie o surpriză cum arată ea. Pentru mine. S-o redescopăr astăzi, așa cum am redescoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea. Ce să zic. M-am șocat. Este superbă. Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului și să ne cununăm în fața lui Dumnezeu”, a mărturisit Smiley, emoționat, pentru EGO.ro.

Cine a văzut rochia de mireasă a Ginei Pistol înainte de nuntă

Chiar dacă Smiley nu știa cum arată rochia viitoarei sale soții, un alt bărbat a văzut-o cu ceva timp înainte. Este vorba despre Nicu Bocancea, co-proprietarul locației unde a avut loc nunta și maestru florist. El s-a ocupat de decorul sălii, dar și de buchetul miresei, care a fost unul simplu, făcut din flori mici, albe. Nicu Bocancea a văzut rochia de mireasă înainte, pentru a crea un buchet și un decor care să se potrivească perfect cu alegerea făcută de Gina Pistol în ziua nunții.

Citește și: Nunta lui Smiley cu Gina Pistol, imagini de la petrecere. Locul e de vis, ce invitați de seamă au VIDEO EXCLUSIV

„Discreția mirilor, decența cerințelor, dorința lor de a nu epata și de a-și păstra povestea în coordonatele simplității și ale eleganței au transformat spațiul orangeriei într-o ramă luminoasă în care se desfășoară perfect tabloul nunții lor.”, a declarat Nicu Bocancea, creatorul decorurilor, dar mai ales co-fondatorul Orangeriei Iris.

„Buchetul este din flori de gypsophila, tradițional la noi se spune floarea miresei, și mi s-a părut că este foarte asortat cu rochia, rochie pe care eu am beneficiat să o văd înaintea lui Andrei. Am considerat că împreună, că ea a venit oricum focusată ca buchetul să fie simplu, elegant, frumos și să o reprezinte. Este un buchet fresh, de început de vară.”, a declarat Nicu Bocancea, pentru EGO.ro.

Bărbatul care a văzut rochia de mireasă a Ginei Pistol, înaintea lui Smiley. Ce rol a avut, de fapt
Gina și Smiley, alături de Nicu Bocancea și Ivona Nenu, organizatorii nunții lor

Ce culori au ales și cât au durat pregătirile

Maestrul florist care s-a ocupat de decor a mai spus pentru EGO.ro că a ales împreună cu mirii nuanțele de alb și verde pentru flori, considerând că îi reprezintă 100% și că se potrivesc cel mai bine cu localul. Nicu Bocancea a mai spus că au pus la punct detalii pe parcursul mai multor luni, însă decorul în sine a fost făcut într-o săptămână.

„Am făcut o întâlnire unde am început să demărăm idei, ce le-ar plăcea lor, ce le-am recomandat noi. Și am ajuns în situația în care alb și verde este cel mai potrivit. Am simțit că această cromatică este ce ne reprezintă pe toți patru: miri și organizatori. Au fost ideile fiecăruia puse în pagină. Alb și verde sunt nuanțele mele preferate, mi se pare că sunt foarte fresh, mi se pare că sunt cele mai potrivite pentru un eveniment, mai ales pentru genul acesta de eveniment, dar și nuanțele care sunt și pentru ei cele mai potrivite.

Citește și: Locul unde își vor petrece Gina Pistol și Smiley luna de miere. E o locație superbă, mulți visează să ajungă aici VIDEO EXCLUSIV

Locația este transparentă toată, suntem în mijlocul naturii, suntem într-o oază, suntem înconjurați de copaci seculari, de stejari seculari. În mijlocul acestei oaze am construit o seră. O nebunie a noastră. Acum sera s-a potrivit perfect cu acest eveniment în care ne-am organizat astfel încât și în interior toate aranjamentele sunt pe alb și verde, sunt suspendate. Am folosit atât flori din străinătate, cât și din România. Sunt și crengi, vegetație din grădina noastră. Eu fac tot timpul un mix.

Nu este totul din Olanda, dar nici nu este totul din România. Este cumva făcut în așa fel încât să iasă frumos. Avem gypsophilla, avem bujorii care sunt nelipsiți în această perioadă, hortensii, trandafiri, crengi de tei, de carpen, frunză de alocasia adusă din Africa de Sud, frunze de măslin. Toate mesele sunt cu o ghirlandă micuță de frunze de măslin. Măslinul reprezintă pacea, toată lumea știe. Pregătirile au durat undeva la o săptămână, dar așa din urmă pregătim de niște luni.”, a mai explicat maestrul florist.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *