Nunta lui Smiley cu Gina Pistol, imagini de la petrecere. Locul e de vis, ce invitați de seamă au VIDEO EXCLUSIV

Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele

După 7 ani de relație, Smiley și Gina Pistol și-au oficializat relația, în prezența oamenilor dragi din viața lor. Sâmbătă, 27 mai 2023, cei doi au spus Da, iar apoi au dat startul petrecerii de nuntă într-un decor de vis situat pe malul lacului Snagov. Cei doi îndrăgostiți au avut alături de ei numeroși colegi din Antenă și Pro TV, posturile tv unde telespectatorii îi pot urmări.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit

Împreună de șapte ani, timp în care au devenit părinții unei minunate fetițe pe nume Josephine, Smiley și Gina Pistol au decis că este cazul să facă următorul pas în relația lor. Sâmbătă, cei doi au devenit soț și soție. După cununia civilă și cununia religioasă, de la Palatul Snagov, îndrăgostiții au plecat apoi spre locul unde erau așteptați invitații pentru a sărbători împreună fericitul eveniment, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov.

Cu o zi înainte de nuntă, artistul și-a surprins fanii cu un mesaj impresionant, prin care anunța astfel perioada excelentă pe care o trăiește, alături de perechea lui și fiica lor.

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Linistea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale. De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vietii stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se intampla, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a scris juratul de la Vocea României pe pagina sa de Facebook.

Gina Pistol cântă la nunta ei cu Smiley

De momentele artistice de la nunta celor doi sunt responsabili mai mulți artiști din România. Ego.ro a aflat că printre cei care vor întreține atmosfera se află membrii The Colours, Damian Drăghici, dar și cei de la Azur.

Chiar dacă este nunta ei, Gina Pistol nu se va ține departe de scenă și le va oferi invitaților un moment special, după cum a anunțat Smiley.

„În seara asta o să cânte The Colors, o să cânte Damian Drăghici, Gina Maria și Azur, mai spre dimineață. Probabil că o să cânte și mirii, și invitații”, a spus Smiley.

Gina Pistol și-a păstrat numele, după nunta cu Smiley

Gina Pistol a ales să-și păstreze numele, după căsătoria cu Smiley, pe numele său Andrei Maria.

„Am păstrat și numele meu că un numerolog mi-a zis că e de bine. Dacă a zis că este de bine, am păstrat și numele meu”, a spus Gina Pistol.

Spre deosebire de alți miri, cei doi nu s-au bucurat de petrecerea burlacilor/burlăcițelor,  mărturisind că pregătirile pentru nuntă i-au ținut destul de ocupați.


Ca orice mireasă, Gina Pistol a avut grijă să-și schimbe încălțămintea pentru a se simți comod pe ringul de dans. Astfel, dacă la cununia civilă și la cea religioasă, ea a purtat pantofi Jimmy Choo, la petrecerea de nuntă vedeta a venit încălțată în ciocate. Important de menționat e faptul că pentru rochia de mireasă, Gina nu a stat prea mult pe gânduri. Modelul a fost ales cu mulți ani în urmă, când nici măcar nu avea în plan un astfel de eveniment, însă știa că dacă va ajunge în acest pas va purta o asemenea rochie de mireasă.

Smiley a avut grijă să-și ia mai multe tricouri la el, conștient fiind că va fi o noapte lungă, cu multă activitate pe ringul de dans.

„Am câteva tricouri la mine. Nu mai am alte cămăși. Asta este singura. Am câteva tricouri de schimb. O să vină o grămadă de oameni cărora le place să danseze, să cânte, să se distreze. Îi știu. Știu cine vine la nuntă. Deci nu mă aștept să fim cuminți”, a spus artistul.

Cine sunt nașii de cununie ai cuplului Smiley – Gina Pistol

Pentru rolul de părinți spirituali, Smiley și Gina Pistol au ales din rândul prietenilor apropiați. George și Maria Manole, cei care le-au botezat fiica, sunt nașii lor de cununie.

„Nașii sunt George și Maria Manole. Sunt prieteni cu noi de mult timp. Au fost alături de noi de când suntem împreună și în momente grele și în momente frumoase. Am decis că sunt nașii cei mai potriviți pentru noi”, a declarat Smiley.

Numeroase vedete la petrecere. Andreea Esca, printre invitați

La petrecerea de nuntă, desfășurată într-un decor de poveste pe malul lacului Snagov, Smiley și Gina Pistol i-au așteptat pe cei dragi pentru a da startul petrecerii. Rude, prieteni, colegi și numeroase vedete, atât de la Pro TV, acolo unde Smiley este jurat al emisiunii Vocea României, dar și prezentator al show-ului Românii au Talent, dar și de la Antena 1, acolo unde Gina Pistol a prezentat America Express și Chefi la Cuțite.

Andreea Esca, Pavel Bartoș, Șerban Cazan (producătorul muzical de la HaHaHa Production), coregraful Edi Stancu, s-au regăsit printre invitați.

„O sâmbătă cu prieteni dragi! Let’s party”, a postat Andreea Esca pe Instagram, alături de o poză în care apare îmbrăcată într-o rochie superbă.

De la eveniment nu au lipsit, bineînțeles, nici membrii familiilor celor doi. În imagine se poate observa Filip Maria, fratele lui Smiley.

Filip Maria, fratele lui Smiley
Filip Maria, fratele lui Smiley

Petrecere de nuntă, într-un decor de poveste

Smiley și Gina Pistol au ales pentru petrecerea lor de nuntă o locație nouă, de lângă București, gândită precum o seră uriașă, inundată de lumina naturală, îmbrățișată de pădure, cu o grădină aranjată în detaliu, precum o broderie fină, de echipa master floristului internațional Nicu Bocancea.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit
Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit

Mirii au ales construcții florale deosebite suspendate, în care predomină florile albe. În cadrul localului din Snagov au fost organizate mese ce poartă numele unora dintre piesele cele mai iubite ale lui Smiley, cu place card-uri cu nume de invitați, scrise pe codițe de măr și cu multă grijă la detalii.

„Discreția mirilor, decența cerintelor, dorința lor de a nu epata și de a-și păstra povestea în coordonatele simplității și ale eleganței au transformat spațiul orangeriei într-o ramă luminoasă în care se desfășoară perfect tabloul nunții lor.”, a declarat Nicu Bocancea, semnatarul decorurilor, dar mai ales co-fondatorul Orangeriei Iris.

Declarație impresionantă pentru Gina Pistol, în ziua nunții

Smiley a continuat să surprindă cu postările sale chiar și în ziua nunții. Artistul i-a făcut partenerei sale de viață o declarație impresionantă, prin intermediul unui mesaj care însoțește un filmuleț cu locul spectaculos unde are loc petrecerea lor de nuntă.

„Porțile-s deschise, mesele sunt pe poziții, scena e montată, bucătaria și barul freamătă, florile albe sunt așezate frumos în ramă, acum să mai vină și toți ai noștri și să dăm drumul la dans, dans, dans. Înainte de asta însă, am o întrebare pentru soția mea: GinaPistol, dansezi? Azi și mereu? Hai si!”, este mesajul lui Smiley.

Vezi în galeria foto de mai sus imagini de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *