Gina Pistol și Smiley, primele imagini din ziua nunții. Ce rochie a purtat vedeta. Absolut spectaculoasă FOTO

Gina Pistol, ravisantă în rochie de mireasă

Scris de: Daoud Andra

27 May. 2023

Este o zi încărcată de emoții pentru Gina Pistol și Smiley. Cei doi își unesc destinele astăzi, 27 mai 2023, și au apărut deja primele imagini de la nuntă. Pentru mireasă, ziua a început foarte devreme, după cum le-a mărturisit fanilor ei de pe internet. La fel ca orice femeie care se căsătorește, Gina a vrut să se asigure că va arăta perfect în ziua nunții. Make-up artistul și hair-stylistul au venit la ea acasă de la prima oră a dimineții, pentru a o ajuta să se pregătească.

Gina Pistol și Smiley, prima imagine de la nuntă

A sosit ziua cea mare pentru Smiley și Gina Pistol. Cei doi își unesc astăzi destinele, la câteva săptămâni după ce au anunțat că se căsătoresc. Chiar dacă au transmis de la început că vor avea o nuntă discretă, viitoarea mireasă le-a dat fanilor ei câteva detalii despre eveniment. Vineri seara, prezentatoarea de la Chefi la Cuțite le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram ce pantofi și ce bijuterii a ales pentru ziua nunții.

Citește și: Obiectul neobișnuit pe care îl va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley. A surprins pe toată lumea cu această mărturisire

Gina a optat pentru o pereche de încălțări Jimmy Choo, cu perle aplicate, și cercei cu pietre, din aur alb. Ea a specificat încă de când a anunțat nunta că va avea două rochii de mireasă, una pentru cununie și una pentru petrecere. Cei doi au ales să facă atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă în aceeași zi.

Frumoasa prezentatoare și-a făcut apariția la starea civilă într-o rochie diafană, cu mâneci lungi și a atras toate privirile. Gina a optat pentru o coafură lejeră și un buchet de mireasă cu flori albe. Smiley a purtat un costum de culoare bej și o cămașă albă, cu guler tip tunică. Cei doi au fost fotografiați la scurt timp după ce au spus „DA” și au devenit, oficial, soț și soție. Mirii radiază de fericire, dar se pot citi și emoțiile pe chipurile lor.

Citește și: De ce a refuzat Scărlătescu să gătească la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Celebrul chef de la Antena 1 nu s-a sfiit să spună asta

Primele imagini de la nunta dintre Gina Pistol și Smiley. Ce rochie de mireasă a îmbrăcat vedeta, a atras toate privirile
Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil (Sursa foto: A List Magazine)

Ce s-a întâmplat la Snagov, în ziua nunții

Gina și Smiley și-au dorit o nuntă discretă și au luat toate măsurile de precauție pentru a se asigura că totul decurge așa cum își doresc în această zi. Cei doi au apelat la o firmă de pază, pentru a se asigura că nu pătrunde în incinta localului orice curios. Doar invitații care se află pe listă sunt lăsați să treacă de către bodyguarzii aflați la câțiva kilometri de intrarea în complexul de la Snagov.

Ploaia nu le-a stricat buna-dispoziție mirilor și invitaților, dimpotrivă. Potrivit unei superstiții românești, dacă plouă în ziua nunții, tinerii căsătoriți vor avea parte de noroc și belșug.

Ce le vor pune mirii la dispoziție invitaților

După cununia religioasă, cei doi miri vor petrece alături de cei aproximativ 200 de invitați la Palatul Snagov. În urmă cu câteva zile, Gina a dezvăluit că aranjatul invitaților la mese i-a dat mari bătăi de cap, însă până la urmă a pus la punct totul.

În ceea ce privește meniul, Smiley a declarat în urmă cu câteva zile că nu vor lipsi tradiționalele sarmale. Pe de altă parte, Gina Pistol s-a gândit la toate aspectele pentru ca invitații să se simtă excelent și să petreacă până în zori. Cu o zi înainte de nuntă, ea a dezvăluit în mediul online că a cumpărat balerini de unică folosință pentru doamne și domnișoare. Cele care nu vor mai putea să stea pe tocuri vor primi aceste încălțări comode, pentru a putea dansa în continuare.

Citește și: Tradiția pe care Gina Pistol nu o va respecta la nunta cu Smiley: „Mă voi apăra, nu vreau”

Gina spunea, tot vineri, că va cumpăra și medicamente anti-mahmureală, care să îi ajute a doua zi pe invitații care exagerează cu alcoolul. Mireasa le va pune la dispoziție aceste suplimente, pentru a-i scăpa de stările de rău de după petrecere.

În ceea ce privește obiceiurile specifice nunții, mireasa a spus clar că nu dorește să fie furată. Gina Pistol a pus mult suflet în organizarea nunții și a spus că nu dorește să lipsească de la propria petrecere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *