Obiectul neobișnuit pe care îl va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley. A surprins pe toată lumea cu această mărturisire

Viitoarea mireasă s-a gândit la toate

Scris de: Daoud Andra

26 May. 2023

Obiectul neobișnuit pe care îl va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley. A surprins pe toată lumea cu această mărturisire

Gina Pistol și Smiley își vor uni destinele sâmbătă, 27 mai. Cei doi au pus la punct toate detaliile, iar viitoarea miresă s-a gândit la toate aspectele pentru ca invitații să se simtă excelent la petrecere. Ce obiecte le pune Gina la dispoziție celor care vor veni la nuntă? A explicat totul pe rețelele de socializare.

Ce va avea Gina Pistol la nuntă, pentru invitați

Gina Pistol va îmbrăca mâine nu una, ci două rochii de mireasă diferite pentru căsătoria cu Smiley. De când au anunțat nunta, cei doi și-au ținut la curent fanii cu pregătirile pentru marele eveniment. Au vrut să se asigure că totul va fi ca la carte și că invitații lor se vor simți excelent la petrecerea care va avea loc la Palatul Snagov.

Citește și: Prin ce trece Gina Pistol, cu puțin timp înainte de nunta cu Smiley: „Îmi vine să mă dau cu capul de mașină”

Cu o zi înainte de cununie, Gina Pistol a dezvăluit, pe Instagram, că a pregătit câteva lucruri pentru petrecerea de mâine seară. Mireasa s-a gândit la doamnele și domnișoarele care vor veni la petrecere și le-a cumpărat balerini de unică folosință, pe care îi va pune în apropierea ringului de dans. Atunci când invitatele nu vor mai putea sta pe tocuri, își vor putea lua o pereche de încălțări comode, cu care să danseze în continuare.

„Pui cutia cu balerini lângă ringul de dans și cine simte că nu mai poate dansa pe tocuri, poate să-și ia balerinii și continuă petrecerea. În cazul în care obosesc… Sunt trei mărimi, small, medium și large.”, a spus Gina Pistol pe Instagram Story.

Citește și: De ce a refuzat Scărlătescu să gătească la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Celebrul chef de la Antena 1 nu s-a sfiit să spună asta

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc
Smiley și Gina se căsătoresc sâmbătă

Remedii anti-mahmureală

Gina s-a gândit și la invitații care ar putea exagera cu alcoolul, experimentând stări de rău a doua zi. Mireasa va pune la dispoziție și niște suplimente anti-mahmureală, care să îi ajute pe invitați să își revină mai ușor și să depășească rapid durerile de cap și stările de greață de după petrecere.

Citește și: Tradiția pe care Gina Pistol nu o va respecta la nunta cu Smiley: „Mă voi apăra, nu vreau”

„Trebuie să merg la farmacie să cumpăr niște pastile efervescente, pe care le iei a doua zi după petrecere, ca să nu-ți fie rău. Rău oricum îți va fi, dar nu rău groaznic. Presimt că o să împart pastile și în stângă, și în dreapta, ca să nu le fie oamenilor rău.”, a mai spus vedeta.

Nu în ultimul rând, Gina Pistol s-a aprovizionat cu multe cutii de plasturi, pentru situația în care pantofii de mireasă îi vor face probleme. Nunta va fi una simplă și discretă, așa cum și-au dorit cei doi miri. Din meniu nu vor lipsi tradiționalele sarmale, după cum a dezvăluit recent Smiley.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *