Ce trebuie să faci la prima întâlnire. Secrete pentru a-l face să se îndrăgostească de tine

Sfaturi și recomandări prețioase

Scris de: Oana Matei

29 Mar. 2023

Ce trebuie să faci la prima întâlnire. Secrete pentru a-l face să se îndrăgostească de tine

Prima întâlnire produce întotdeauna o serie de emoții în noi. Suntem foarte nervoși și nerăbdători ca totul să fie perfect și ca urmare, atunci când vine vorba de organizare, devenim extrem de nesiguri când vine vorba de a decide. Nu știm unde să mergem, despre ce să vorbim, dacă este bine sau greșit să facem anumite lucruri și ne invadează o mulțime de întrebări. Știm că în acele momente ne-ar plăcea să avem un model de idei care să ne ajute să gândim clar și să vorbim pe subiect, pentru a ne simți în siguranță. De aceea, în acest articol vom vorbi despre ce să faci la prima întâlnire de cucerit : planuri, subiecte de conversație și sfaturi.

Unde să mergi la prima întâlnire

În primul rând, este important să fie clar că prima întâlnire este să vă cunoașteți și de aceea îți recomandăm să găsești un loc în care să aveți un moment de conexiune și conversație. Dacă  nu este un spațiu adecvat pentru a discuta, a se conecta și a se cunoaște, nu se va genera o primă apropiere și dacă atracția fizică și chimică nu sunt foarte intense, este puțin probabil  să existe o a doua întâlnire. Indiferent de situație, pentru prima întâlnire îți propunem următoarele locuri pentru a vă cunoaște:

  • picnic sau cafea în parc
  • faceți un tur al orașului împreună
  • un pub cu muzică live
  • parc de distracții

Mersul într-un loc nou și diferit va fi o experiență de care amândoi vă veți aminti și care va colora acea amintire cu un sentiment pozitiv care va încuraja și deschiderea de a vă bucura, de a vă relaxa și de a râde în timpul întâlnirii.

Subiecte de discutat la prima întâlnire 

  • Pasiunile și hobby-urile voastre . A vorbi despre ceea ce ne mișcă, ce ne place, ce ne pasionează și ce ne face să vibrăm în viață, generează o deschidere inițială impresionantă. Ne relaxează și ne face să ne simțim în largul nostru imediat. În plus, este extrem de atractiv să vezi pe altcineva vorbind despre ceea ce îl pasionează și poți descoperi multe puncte în comun cu cealaltă persoană.
  • Obiective pe termen scurt și lung . Întrebându-l pe celălalt ce își dorește în viață, cum se imaginează el însuși peste câțiva ani, cine și-ar dori să fie și ce și-ar dori să aibă, îți oferă multe informații interesante. Te ajută să-l cunoști mai bine și să cunoști în ce situație se află și ce așteptări are de la viață, de la tine în acel moment și de la o posibilă relație viitoare.
  • Ce îți place la celălalt . La sfârșitul întâlnirii, este întotdeauna bine să încheiați într-o notă pozitivă. Arată celuilalt ce ți-a plăcut la el/ea, că ți-a plăcut că a făcut pentru tine, ce lucruri noi ai descoperit și ce te-a uimit. Acest lucru îl flatează pe celălalt, îl face să se simtă confortabil și în siguranță și te ajută să generezi mai multă conexiune. Pe lângă faptul că îți arătă și drumul a ceea ce îți place, în cazul în care întâlnirea se repetă și vrei să îl/o seduci, știi deja cum.

Vezi și Vreau să-mi fac o familie. Am ieșit la tot felul de întâlniri, dar întâlnesc doar bărbați nepotriviți. Nu știu cum să mai procedez

Atitudinea în timpul conversației

Câteva sfaturi importante. Ce trebuie să ai în vedere la prima întâlnire?

  • Ascultă mai mult decât vorbești . Ceva foarte important atunci când vine vorba de a avea o conversație bună este să încerci să-l asculți pe celălalt și nu doar să-l asculți pentru a răspunde. Oferă-i un spațiu pentru a fi cine este, liber și fără prejudecăți, și astfel încât să-l poți cunoaște cu adevărat. Pe lângă faptul că îți oferă o mulțime de informații, îl ajută pe celălalt să se relaxeze și să se simtă foarte confortabil alături de tine.
  • Folosește-ți simțul umorului . Generează un mediu relaxat în care râzi de lucruri amuzante, de tine însuți, de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Râsul crește dopamina în creier, te relaxează și te face mai fericit/ă, fără îndoială este un instrument bun de folosit la prima  întâlnire.
  • Privește-l pe celălalt în ochi când vorbești , arată-i că ești atent la el/ea și la ceea ce spune. Vrea să știe că ești interesat/ă cât mai mult de la el/ea.

Întrebări de pus la prima întâlnire

Ce întrebări poți pune pentru a te conecta la prima întâlnire?

  • Care sunt pasiunile tale? Care sunt hobby-urile tale? Ce ai putea face fără să fii plătit pentru asta? Când a fost ultima dată când nu ai putut dormi din cauză că te-a entuziasmat ceva ? Ce a fost acel ceva? Despre ce subiecte ai putea petrece toată ziua vorbind?
  • Care este cel mai important lucru care s-a întâmplat în viața ta? Care este cel mai frumos lucru care ți s-a spus vreodată? De ce ești mândru până acum? Ce crezi că trebuie să obții pentru a te simți mulțumit de tine?
  • Care este ultimul lucru pe care l-ai făcut și care te-a făcut să fii mândru de tine? Care este cel mai jenant lucru care ți s-a întâmplat în ultima vreme?
  • Ce ți-a atras atenția la mine și de ce ai vrut să ne întâlnim? Care a fost cel mai rău lucru care ți s-a întâmplat la o întâlnire, dar cel mai bun? Care ar fi întâlnirea ta ideală, ce ar trebui să am și ce nu?
  • Ce apreciezi cel mai mult la cel mai bun prieten al tău? Ce ar spune prietenii tăi despre tine?
  • Care sunt planurile tale pe termen scurt și lung? Ce ți-ar plăcea să obții în viață? Ce ai nevoie din asta?

Vezi și Culoarea pe care femeile trebuie să o poarte la prima întâlnire. Specialiștii confirmă, aceasta este cea mai potrivită

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *