Culoarea pe care femeile trebuie să o poarte la prima întâlnire. Specialiștii confirmă, aceasta este cea mai potrivită

Este o culoare asociată cu pasiunea

Scris de: Daoud Andra

18 Jan. 2023

Culoarea pe care femeile trebuie să o poarte la prima întâlnire. Specialiștii confirmă, aceasta este cea mai potrivită

Prima întâlnire este întotdeauna una emoționantă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Fiecare persoană pune la bătaie toate armele de seducție atunci când se întâlnește cu un partener nou, iar vestimentația poate contribui la succesul întâlnirii. Stiliștii au stabilit care este culoarea pe care femeile trebuie să o poarte la prima întâlnire.

Culoarea pe care femeile trebuie să o poarte la prima întâlnire

Femeile se pregătesc intens pentru prima întâlnire, pentru că vor să aibă un aspect impecabil. Doamnele și domnișoarele petrec uneori ore întregi în fața oglinzii, pentru a se asigura că arată perfect. Ținuta, machiajul, coafura, manichiura, toate trebuie să fie impecabile, pentru a le da încredere în ele și a le asigura o primă întâlnire reușită.

Citește și: Culori cu care să nu combini niciodată roșul. Va fi un adevărat eșec vestimentar

În ceea ce privește vestimentația pe care o alegi pentru o primă întâlnire, aceasta trebuie să bifeze mai multe criterii. Să fie ceva care te pune în valoare și te face să te simți bine, să se potrivească cu locul în care urmează să ieși, dar și să îți garanteze succesul. Sunt importante atât croiala, cât și nuanțele pe care le alegem. Stiliștii sunt de părere că o anumită culoare te poate ajuta să te pui în valoare și să cucerești persoana cu care ieși la întâlnire.

Este vorba despre roșu, o culoare pasională care are efecte dovedite. Pentru cea care o poartă, roșu este dovadă de încredere în sine. Pentru partener, roșul simbolizează pasiune și căldură. Este o culoare asociată cu dragostea, în toate culturile.

Culoarea pe care femeile trebuie să o poarte la prima întâlnire
Roșu este culoarea ideală pentru prima întâlnire

Cum poți purta roșu la prima întâlnire

Dacă o ținută de culoare roșie din cap până în picioare este prea mult pentru tine, optează pentru piese separate. Poate că nu ai curajul să porți o rochie roșie ca focul, dar poți alege un top de culoare roșie, pe care să îl combini cu o fustă albă sau neagră. Poți alege, de asemenea, accesorii în această nuanță, precum geanta sau pantofii, care să completeze ținuta.

Roșul poate fi integrat cu succes și atunci când vine vorba despre machiaj sau manichiură. Un ruj de culoare roșie este foarte potrivit pentru o întâlnire seara, în timp ce pentru machiajul ochilor poți opta pentru un smokey eyes discret. Aplică ojă roșie pe unghii dacă vrei să îl cucerești de la prima întâlnire și să îi dai de înțeles că ești pasională.

Dacă roșul nu se numără printre culorile tale favorite, optează pentru alte nuanțe calde la prima întâlnire. Oranjul, rozul sau movul pot fi alegeri inspirate. Stiliștii recomandă să evităm culorile reci și pe cele neutre, care nu transmit nimic, atunci când mergem la o întâlnire.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.