Cine este femeia cu care Florin Piersic Jr a fost căsătorit. Mariajul lor a durat doar o lună

Florin Piersic Jr: „Nu eram compatibili”

Scris de: Daoud Andra

30 Nov. 2022

Cine este femeia cu care Florin Piersic Jr a fost căsătorit. Mariajul lor a durat doar o lună

Florin Piersic Jr a moștenit de la tatăl său nu doar talentul cinematografic, ci și charisma. Actorul și regizorul în vârstă de 54 de ani a avut numeroase relații de-a lungul timpului, însă a ajuns la altar o singură dată. Din păcate, căsnicia a durat doar o lună și a lăsat o amprentă negativă asupra bărbatului.

Femeia cu care a fost căsătorit Florin Piersic Jr

Florin Piersic Jr a iubit multe femei, celebre sau nu, și a fost căsătorit, la un moment dat. Actorul are doi copii cu două femei diferite, însă cu niciuna dintre ele nu a ajuns la altar. Singura care l-a convins să facă pasul cel mare a fost Adriana Nicolae, fostă dansatoare la „Surprize, Surprize” și actriță. Mariajul lor a durat doar o lună, dar și-a pus amprenta definitiv asupra lui Piersic Jr.

Invitat recent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, actorul a vorbit despre felul în care l-a influențat această căsnicie. După ce a divorțat de Adriana Nicolae, Piersic Jr a luat decizia de a nu se mai căsători niciodată. Întrebat dacă și-a jurat să nu se mai însoare, actorul a răspuns:

„Nu, nu am jurat, adică nu m-am dus nu știu unde să fac o rugăciune sau un jurământ. Așa am simțit că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă trăită la ora aia. A fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție. Nu reușisem să comunic, fusesem singur mult timp și atunci nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva.” a povestit Florin Persic Jr, la Kanal D.

Cine este femeia cu care Florin Piersic Jr a fost casatorit
Adriana Nicolae a fost soția lui Florin Piersic Jr timp de o lună

De ce nu au mers lucrurile între ei

„Nu mi-a dat seama că această căsătorie, pur și simplu, termenul și ce presupune el, înseamnă foarte multe. Nu numai mergem și ne distrăm că ne-am căsătorit, într-un fel a fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice și, în același timp, un prag de care aveam nevoie să mă lovesc cu fruntea. Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite.”, a adăugat Florin Persic Jr.

Citește și: Singura femeie care i-a pus inima pe jar lui Florin Piersic. Ea l-a făcut cel mai fericit

Piersic Jr are, în prezent, o relație cu Andreea Cipcă. Femeia l-a făcut tată pentru a doua oară, iar cei doi au împreună un băiat. Partenera lui Piersic Jr este o prezență discretă și a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Actorul mai are un copil, o fiică pe nume Sonia, care acum este adolescentă. Mama ei este actrița Dorina Chiriac, cu care Florin Piersic Jr a avut o relație de 4 ani, în urmă cu mult timp.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.