Cine este femeia cu care Florin Piersic Jr a fost căsătorit. Mariajul lor a durat doar o lună

Florin Piersic Jr: „Nu eram compatibili”

Scris de: Daoud Andra

30 Nov. 2022

Cine este femeia cu care Florin Piersic Jr a fost căsătorit. Mariajul lor a durat doar o lună

Florin Piersic Jr a moștenit de la tatăl său nu doar talentul cinematografic, ci și charisma. Actorul și regizorul în vârstă de 54 de ani a avut numeroase relații de-a lungul timpului, însă a ajuns la altar o singură dată. Din păcate, căsnicia a durat doar o lună și a lăsat o amprentă negativă asupra bărbatului.

Femeia cu care a fost căsătorit Florin Piersic Jr

Florin Piersic Jr a iubit multe femei, celebre sau nu, și a fost căsătorit, la un moment dat. Actorul are doi copii cu două femei diferite, însă cu niciuna dintre ele nu a ajuns la altar. Singura care l-a convins să facă pasul cel mare a fost Adriana Nicolae, fostă dansatoare la „Surprize, Surprize” și actriță. Mariajul lor a durat doar o lună, dar și-a pus amprenta definitiv asupra lui Piersic Jr.

Invitat recent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, actorul a vorbit despre felul în care l-a influențat această căsnicie. După ce a divorțat de Adriana Nicolae, Piersic Jr a luat decizia de a nu se mai căsători niciodată. Întrebat dacă și-a jurat să nu se mai însoare, actorul a răspuns:

„Nu, nu am jurat, adică nu m-am dus nu știu unde să fac o rugăciune sau un jurământ. Așa am simțit că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă trăită la ora aia. A fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție. Nu reușisem să comunic, fusesem singur mult timp și atunci nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva.” a povestit Florin Persic Jr, la Kanal D.

Cine este femeia cu care Florin Piersic Jr a fost casatorit
Adriana Nicolae a fost soția lui Florin Piersic Jr timp de o lună

De ce nu au mers lucrurile între ei

„Nu mi-a dat seama că această căsătorie, pur și simplu, termenul și ce presupune el, înseamnă foarte multe. Nu numai mergem și ne distrăm că ne-am căsătorit, într-un fel a fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice și, în același timp, un prag de care aveam nevoie să mă lovesc cu fruntea. Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite.”, a adăugat Florin Persic Jr.

Citește și: Singura femeie care i-a pus inima pe jar lui Florin Piersic. Ea l-a făcut cel mai fericit

Piersic Jr are, în prezent, o relație cu Andreea Cipcă. Femeia l-a făcut tată pentru a doua oară, iar cei doi au împreună un băiat. Partenera lui Piersic Jr este o prezență discretă și a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Actorul mai are un copil, o fiică pe nume Sonia, care acum este adolescentă. Mama ei este actrița Dorina Chiriac, cu care Florin Piersic Jr a avut o relație de 4 ani, în urmă cu mult timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *