Singura femeie care i-a pus inima pe jar lui Florin Piersic. Ea l-a făcut cel mai fericit

Care este numele ei și cum a reușit să-l țină în frâu pe artist?
Singura femeie care i-a pus inima pe jar lui Florin Piersic. Ea l-a făcut cel mai fericit

Florin Piersic a cucerit inimile românilor cu talentul său actoricesc, fiind mereu în atenția presei și, bineînțeles, a doamnelor. Femei una și una au roit în jurul celebrului actor, însă doar ea a reușit să-i cucerească inima cu adevărat. Bărbatul a avut trei soții, dar una singură, Anna, l-a făcut să uite de fostele relații și căsnicii.

Femeia pe care Florin Piersic a iubit-o la nebunie

În vârstă de 86 de ani, Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră. De-a lungul carierei sale, Piersic a fost căsătorit cu trei femei, însă doar una dintre acestea a reușit să-i pună inima pe jar și să îl țină în frâu. Prima dată, actorul a făcut marele pas cu Tatiana Iekel, cu care s-a căsătorit în anul 1962. Mariajul a durat până în 1974, când cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

Un an mai târziu, în 1975, Florin Piersic a ajuns, din nou, în fața altarului, de această dată cu Anna Szeles la braț. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a consumat în decursul a zece ani. Celebrul actor a întâlnit adevărata fericire atunci când a cunoscut-o pe Anna Torok, femeia cu care este căsătorit în prezent. Idila dintre cei doi a luat naștere în anul 1986, într-un avion.

A fost singura din cele trei soții care i-a pus inima pe jar

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste inedită de mulți ani, însă partenera de viață a lui Florin Piersic a preferat să fie o prezență discretă în tot acest timp. Deși celebrul actor a fost mereu activ în showbiz-ul românesc, Anna a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

Florin Piersic și Anna Torok s-au căsătorit în urmă cu aproximativ 29 de ani, iar de atunci celebrul actor pare să fi uitat de toate femeile care roiau în jurul lui. Dacă în trecut a ajuns divorțat din cauza infidelității, în actuala căsnicie nici nu s-ar fi pus problema de o astfel de situație.

Cu cine s-a iubit celebrul actor?

Faptul că reputatul actor s-a iubit cu multe femei nu mai reprezintă de mult un secret, unele dintre cele care au trecut prin viața bărbatului fiind celebre. De pildă, actorul a scris povești de dragoste și cu Angela Similea, chiar dacă la acea vreme era căsătorit cu Anna Szele.

Am putea spune că, de-a lungul anilor, Florin Piersic a fost un adevărat Don Juan, printre cuceririle sale numărându-se și Gabriella Vlad Werner, cu care a avut o relație de aproximativ nouă ani. Cei doi s-a întâlnit pe vremea când femeia era studentă la UNATC. În ciuda faptului că a avut multe relații, actorul s-a schimbat pentru o singură femeie – Anna – alături de care are o căsnicie frumoasă și durabilă și în zilele noastre.

7.5 91 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.