Dan Negru, despre noua emisiune pe care o va prezenta, din toamnă, la Kanal D: ”Nu cred că publicul e tâmpit. Dimpotrivă”. El ”coace”, în secret, și un proiect cu Florin Piersic EXCLUSIV

Dan Negru a primit un important sfat de viață de la ”Mărgelatu”: ”Să nu spui hop, până nu sari groapa!”
Dan Negru, despre noua emisiune pe care o va prezenta, din toamnă, la Kanal D: ”Nu cred că publicul e tâmpit. Dimpotrivă”. El ”coace”, în secret, și un proiect cu Florin Piersic EXCLUSIV

Dan Negru a fost în topul audiențelor cu ”Jocul cuvintelor” (Kanal D), iar din toamnă va fi gazda altui proiect, tot de tip game show. Noua emisiune, ”Tu urmezi!”, va fi una de cultură generală, iar formatul, preluat de la italieni, a fost deja testat în mai multe țări, unde a înregistrat cifre amețitoare. Dan Negru ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Ego.ro, despre succesul acestor producții tv, care se bucură de popularitate și în România, dar și despre prietenia cu Florin Piersic, alături de care, surpriză!, ”pune ceva la cale”.

Dan Negru va prezenta, din toamnă, concursul  de cultură generală ”Tu urmezi!”

Din toamnă, Dan Negru va prezenta concursul „Tu urmezi!”, realizat după formatul internațional „Next One” și difuzat pentru prima oară în Italia („Avanti un altro!”), în 2013. Urmare a audiențelor foarte mari, formatul a fost achiziţionat și de televiziunile din Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada şi Albania:

”Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, declara Dan, zilele trecute.

Dan Negru ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre publicul din România, care savurează concursurile de cultură generală, conform audiențelor înregistrate de Kanal D, cu ”Jocul cuvintelor”:

”Când am început „Jocul Cuvintelor” nimeni nu mi-a dat vreo șansă. Colegii mei îmi spuneau să nu risc și să plec la altă televiziune, cu un format despre cultură generală, pentru că va fi un eșec spunându-mi că publicul românesc e prost și că înțelege doar programe de subcultură. Ani de zile am avut încredere în statisticile care spuneau asta. Am riscat si am făcut un show cu masa vocabularului, cu definiții și cuvinte. Show-ul e un hit, e lider de audiență de la început și asta a dat peste cap toate statisticile care spuneau că avem un public prost. Așa că, nu cred că publicul e tâmpit. Dimpotrivă”.

Dan Negru și ”Mărgelatu” Florin Piersic au spart semințe, pe străzile Dubaiului. Ei pun la cale un proiect inedit. ”Va fi un mare hit media”.

Dan mai pune însă ceva la cale, un alt proiect, alături de bunul său prieten, inegalabilul Florin Piersic, care, la 86 de ani, are o energie de invidiat și e pus pe șotii. Despre legătura lor sufletească și admirația pe care i-o poartă lui ”Mărgelatu”, ne-a povestit atât de frumos Dan Negru:

”Pregătesc cu Florin anul ăsta un mare hit media, nu pot să spun mai multe pentru că nu știu dacă vom reuși să-l concretizăm, dar avem un plan extraordinar pentru la iarnă. Am pus proiectul la punct zilele astea și urmează să ne revedem, să-l discutăm în detalii. Dar unul dintre sfaturile lui Florin a fost mereu acesta: ”Să nu spui hop, până nu sari groapa!”, așa că-l ascult și aștept să concretizăm ideea noastră, pentru la iarnă. Sunt fanul lui Florin Piersic încă din copilărie, ca orice român. În iarnă, am filmat împreună în Dubai și într-o seară am luat Dubaiul la pas, cu o pungă cu semințe și cornete, în care să aruncăm cojile. Am mers vreo trei kilometri până când eu am obosit și am rămas pe o banca spărgând în continuare semințe. L-am așteptat pe Florin care era ca un copil într-un parc de distracții”.

Pe Dan Negru și Florin Piersic îi leagă o prietenie veche, de peste 20 de ani
Pe Dan Negru și Florin Piersic îi leagă o prietenie veche, de peste 20 de ani

Dan se ocupă și de agricultură, la Timișoara, dar canicula nu îl sperie: ”Nu sunt panicat așa cum sunt televiziunile. Eu nu cred că trăim vârful apocalipsei meteo”

Deși se ocupă și de agricultură, fiind proprietarul unui teren lângă Timișoara, moștenit de la părinți, iată că Dan Negru nu face mare caz pe seama căldurii din acest an:

”Nu sunt panicat, așa cum sunt televiziunile. Eu nu cred că trăim vârful apocalipsei meteo și e îndeajuns să-l citești pe Caragiale să vezi că schița „Căldură mare” începe cu canicula. A fost mereu cald vara și a nins mereu iarna, doar că acum asta se întâmplă cu breaking news. Va fi o recoltă bună anul ăsta, sunt sigur”, ni s-a mai confesat Dan.

Când mai are timp și de un concediu mare, după un an cu sute de ore de filmare?

”Vacanțele mele sunt împărțite pe tot cursul anului pentru ca nu am o muncă normată. Ajung la Timișoara o vreme și aia e cea mai relaxantă vacanță”, a mai adăugat el, pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *