Cine este noul iubit al Ramonei Olaru. Din ce face bani partenerul asistentei TV

Află detalii despre noul iubit al Ramonei Olaru!

Ramona Olaru are un nou iubit, după mai multe relații eșuate. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani în vârstă de 34 de ani are un nou partener de viață și se declară extrem de fericită alături de acesta. Cei doi se înțeleg foarte bine și își fac planuri împreună. Iată cine este bărbatul care a reușit să-i fure inima frumoasei blondine!

Cine este bărbatul cu care se iubește Ramona Olaru

Ramona Olaru nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase și pline de viață vedete din showbizul autohton.

Blondina este tot timpul cu zâmbetul pe buze și pusă pe glume, iar frumusețea ei este de necontestat. Prin urmare, nici nu este de mirare că vedeta a reușit să pună pe jar inima multor bărbați de-a lungul timpului.

Relaţii eşuate pe bandă

În trecut, Ramona Olaru a fost căsătorită cu Bogdan Olaru, dar mariajul lor nu a durat prea mult. Cei doi și-au spus adio în anul 2019. Ulterior, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a plâns de faptul că fostul ei partener a înșelat-o ceva timp.

Totuși, Ramona Olaru nu a renunțat la iubire și a încercat de mai multe ori să-și refacă viața. Ea a fost cuplată cu colegul ei de la Antena 1, Cuza, dar și cu Cătălin Cazacu. Ambele relații, însă, s-au încheiat dintr-un motiv sau altul.

Citește și Ramona Olaru, gafă de zile mari în public. Fusta prea scurtă i-a jucat feste, momentul de care nu-și mai amintește nimeni!

”Avem câteva luni împreună”

Acum, soarele pare să fi ieșit și pe strada Ramonei Olaru, care anunță că are un nou iubit de câteva luni de zile. De data aceasta, însă, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani dorește să îi păstreze ascunsă identitatea partenerului ei.

”Eu până nu am inelul pe deget și nu am data nunții stabilită, nu mai știe nimeni nimic. (…) Avem câteva luni împreună”, a declarat blondina despre iubitul său, potrivit Cancan.ro.

Totuși, vedeta a mărturisit că se iubește cu un om de afaceri care locuiește în afara țării. ”Mai bine mă mut eu prin altă țară cu el, la un moment dat. E român, dar nu stă în România.

Stă în mai multe, că are afaceri în mai multe țări, se plimbă. Și eu mă mai plimb după el și el după mine. Acum vreau să plec la Viena, în weekendul de 1 decembrie”, a mai spus vedeta de la Antena 1.

Citește și Cum a făcut Ramona Olaru primii bani. Asistenta TV, decizie neașteptată la 12 ani: “Se întâmpla de 4 ori pe săptămână” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
8.4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *