Ramona Olaru are un nou iubit: “M-am îndrăgostit pe bune”. Ce e diferit însă la această relație, detaliul i-a surprins pe mulți

Iubește Ramona Olaru din nou?

Să fi răsărit soarele, din nou, pe strada Ramonei Olaru, după un mariaj și mai multe relații eșuate? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor fanilor săi, mai ales după ultimele declarații ale vedetei. Recent, frumoasa asistentă TV a mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de un bărbat misterios!

Ramona Olaru, implicată într-o nouă relație? Vedeta a recunoscut totul

Cătălin Cazacu e deja istorie pentru Ramona Olaru! După ce a pus punct relației cu fostul campion la motociclism, blondina s-a iubit cu Mircea Babagianu, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat la fel de repede cum a început.

O vreme, vedeta a preferat să stea singură și să se concentreze pe evoluția ei, dar acum a dat de înțeles că i s-au aprins călcâiele după un bărbat misterios.

”Credeam că nu mai este posibil să ai fluturași după atâția ani”

Ea a făcut mărturisirea în direct, la TV, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, dar nu a oferit prea multe detalii despre cel care a făcut-o să simtă din nou fiorii iubirii.

”M-am îndrăgostit! M-am îndrăgostit pe bune. Nu m-am mai îndrăgostit de la 17 ani. M-am îndrăgostit la prima vedere. Este ce trebuie. Nu știi cine e (n.r. îi spune lui Dani Oțil) A plecat, că are treabă. Credeam că nu mai este posibil să ai fluturași după atâția ani”, a dezvăluit Ramona Olaru, la Antena 1.

„Nu sunt fluturași, la vârsta asta, Ramona, e gastrită”, a completat, glumind, colegul blondinei, Răzvan Simion.

Citește și Ramona Olaru rupe tăcerea despre operațiile estetice și Mădălina Ghenea: “Cea mai mare greșeală!” VIDEO EXCLUSIV!

Ce a spus Ramona Olaru despre relația cu Cătălin Cazacu

Invitată în emisiunea Ego Life, Ramona Olaru a făcut o serie de declarații referitoare la fosta sa relație, cea cu Cătălin Cazacu. Cei doi au fost logodiți, dar s-au despărțit la scurt timp după ce s-au mutat împreună.

”Este un tot format din multe lucruri urâte, nepotrivite, groaznice pot folosi cuvântul ăsta, că eu am locuit acolo, am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe psihic a fost incredibil de rău, ceva ce nu foarte multe persoane pot duce.

Am zis că nu o să mai vorbesc foarte mult despre subiectul ăsta, poate mai degrabă aș vorbi despre alte relații de dinainte.

Dacă vorbesc de ceva de aici, de curând, simt că aduc și mai rău ”răul” după mine. Repet, oamenii nu știu, a fost ceva foarte rău ce nu poate fi explicat în cuvinte. Sunt lucruri pe care ar trebui să le țin pentru mine și să nu le spun deloc.

Nu o să arunc cu noroi, trebuie să fiu bine cu mine. Nu sunt ajutorul nimănui și nici salvatoarea nimănui. Treaba lui cum vrea să fie.”, a spus Ramona Olaru, în emisiunea Ego Life.

Citește și Schimbare neașteptată la Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Răzvan și Dani. Ramona Olaru a dat vestea: „Gata, pot să spun”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *