Ramona Olaru rupe tăcerea despre operațiile estetice și Mădălina Ghenea: “Cea mai mare greșeală!” VIDEO EXCLUSIV

La asta nu se aștepta nimeni!

Ramona Olaru este una dintre cele mai simpatice prezențe din televiziune, fiind înzestrată cu umor, o siluetă perfectă și un chip angelic. Vedeta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre operațiile estetice, explicând că nu și-a făcut nicio schimbare la față. Mai mult, în glumă, ea a făcut dezvăluiri și despre Michelle Morrone, după ce un alt personaj din showbiz a asociat-o cu actorul internațional.

Ramona Olaru, adevărul despre operațiile estetice

De curând, Nikita a asociat-o pe Ramona Olaru cu Michelle Morone, iar acest lucru a amuzat-o pe asistenta de televiziune de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a explicat că se simte bine pentru că a fost pusă pe aceeași lungime de undă cu Mădălina Ghenea, superba actriță româncă:

„Nu am vorbit de personaj, am făcut un lip sync. Eu am zis tot timpul că nu comentez despre lucrurile de genul acesta, deja sunt prea jos pentru mine, dar mi s-a părut super amuzant. În același timp, nu zic că nu mi-ar fi plăcut. Cea mai mare greșeală este că nu am văzut filmul. Am văzut jumătate din primul, mi-a fost suficient. Depinde și de cu cine îl vezi și la ce moment te oprești. (râde) Nu l-am văzut, dar mi-ar fi plăcut să am o treabă cu Michelle Morrone. Oricum, m-a pus bine cu Mădălina Ghenea. Mădălina este o femeie extraordinară, mișto, iar atunci sunt tot acolo, pe aceeași treaptă. I-am dat mesaj lui Maluma și lui Tom Hardy. Nu mi-au răspuns nici până astăzi, dar sunt sigură că la un moment dat o să îmi răspundă! Am văzut că e cu o fată. (n.r. Michelle Morrone). Nu îi dau niciun mesaj, cred că are destule mesaje de la doamna în cauză și atunci nu vreau să mă bag între ei. Nu mă bag în relațiile nimănui, nu îmi stă în caracter! E foarte bine așa. M-a bufnit râsul, îți dai seama! Mi s-a părut super amuzant, în continuare mi se pare! Mi-ar plăcea să continue cu astfel de povești pentru că avem material de lip sync. A funcționat foarte bine, mi s-a ridicat TikTok-ul, oamenii se uită, ce să faci!”

„Nu am nimic la față!”

Întrebată dacă a fost supărată de anumite zvonuri de-a lungul timpului, frumoasa vedetă a mărturisit că au deranjat-o anumite asocieri cu bărbați alături de care avea doar o relație de prietenie. Cât despre lucrurile care au amuzat-o, se pare că acestea au legătură cu falsele informații care fac referire la anumite modificări pe care le-a făcut:

„Nu știu dacă m-a mai deranjat ceva. M-au deranjat anumite zvonuri, când m-au pus în relații cu anumiți bărbați și eu eram doar prietenă sau verișoară. Am învățat să nu mai fiu deranjată. Mă bufnește râsul la articolele în care se scrie că am operații estetice la față: „Cum arată Ramona Olaru după ce și-a făcut operații estetice la nas și la obraji!”. Nu am nicio operație estetică la față! Nu am nimic la față! Am doar machiaj, îmi place machiajul! Eu umblu mult nemachiată. Nasul este de la natură, pot să vă arăt poze cu tata, care are același nas și aceeași aluniță. Nu am nimic la față, absolut nimic!”

Ce operație estetică are, de fapt

Ramona Olaru și-a modificat, în trecut, bustul, însă a preferat un aspect natural. Vedeta le-a spus tuturor fanilor că nu are vreo operație la chip:

„Oamenii nu văd faptul că noi evoluăm, ne dezvoltăm ca oameni, fizic vorbind. Au rămas cu imaginea din 2012-2013, când am apărut prima oară la Neatza, aveam părul lung, negru, purtam aparat dentar și aveam și ochelari de vedere. Eram un fel de Betty cea urâtă, dar mie îmi place să cred că eram foarte drăguță și foarte frumoasă pentru vremea respectivă. Vremurile se schimbă, moda se schimbă, stilul se schimbă, te adaptezi. Nu ne mai machiem cum ne machiam în urmă cu 10 sau 15 ani! Normal că se schimbă modul în care arăți! Cred că acesta este lucrul care îmi aduce un zâmbet pe față, faptul că am operații estetice. Nu am! Nu am operații estetice! Bine, am la bust, dar nici aici nu sunt…La față sigur nu! Nasul natural, obrajii naturali, buze nu am, le colorez și atât! Știu să mă machiez!”

 

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *