Cu ce se ocupă Sandra, soția lui Adrian Mutu, la 30 de ani. Nu a renunțat la meseria ei din adolescență

Cu ce se ocupă Sandra, soția lui Adrian Mutu, la 30 de ani. Nu a renunțat la meseria ei din adolescență

Soția lui Adrian Mutu, Sandra, este o familistă convinsă, însă nu uită de pasiunile sale. Tânăra în vârstă de 30 de ani nu a renunțat la meseria ei, pe care o practica încă din adolescență. Și chiar dacă este ocupată ai tot timpul cu creșterea micuțului Tiago, băiețelul pe care bruneta i l-a dăruit fostului internațional român, își găsește timp și pentru activitățile profesionale.

Cu ce se ocupă Sandra, soția lui Adrian Mutu, la 30 de ani

Adrian Mutu se află la a treia căsătorie și este mai fericit ca niciodată. Este căsătorit cu Sandra Bachici de aproape 6 ani, iar cei doi pa că se înțeleg de minune.

În vârstă de 30 de ani, Sandra Mutu este fotomodel și reușește să îmbine perfect viața de familie cu cariera. Chiar dacă în majoritatea timpului se ocupă de creșterea băiețelului ei și al fostului fotbaist, tânăra își face timp și pentru proiectele sale.

De curând a realizat o ședință foto specială pentru un cunoscut rand de bijuterii. Colierele, cerceii și inelele de zeci de mii de euro pe care le poartă îi pun și mai mult în valoare frumusețea. Sandra Mutu a postat imaginile pe conturile de socializare, iar fotografiile cu ea au adunat sute de aprecieri.

Adrian Mutu traversează cea mai frumoasă perioadă în ceea ce privește viața personală. Sandra este femeia care i-a adus liniștea și pe care „Briliantul” o iubește necondiționat. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de 15 ani, cei doi par să se înțeleagă foarte bine, iar Tiago, fiul lor, le oferă zilnic un motiv de bucurie.

Adrian Mutu a cunoscut-o pe Sandra Bachici pe vremea când era căsătorit cu Consuelo, cea de-a doua lui soție, de care a divorțat în 2013.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!». Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a mărturisit Adrian Mutu î podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: De ce a făcut Mario, fiul lui Adi Mutu, mare scandal la spital. A fost nevoie de intervenția poliției

Cum o descrie Adrian Mutu pe soția sa, Sandra

Sandra și Adrian Mutu sunt împreună de 7 ani. Cuplul a locuit o perioadă la Dubai, apoi a revenit în Romnia, unde Briliantul a devenit antrenor.

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos.

Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri, de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimineața am stat. Se umpluse frigiderul. În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama-soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, povestea Adrian Mutu în urmă cu doi ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *