De ce a făcut Mario, fiul lui Adi Mutu, mare scandal la spital. A fost nevoie de intervenția poliției

Mario Mutu și-ar fi ieșit din minți când a aflat că este nevoit să aștepte la coadă, la camera de gardă a spitalului
De ce a făcut Mario, fiul lui Adi Mutu, mare scandal la spital. A fost nevoie de intervenția poliției

De ce a făcut Mario, fiul lui Adi Mutu, mare scandal la spital. Mario Mutu a fost implicat într-un scandal, la un spital din Capitală și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a aplana conflictul. Iată ce s-a întâmplat.

De ce a făcut Mario, fiul lui Adi Mutu, mare scandal la spital

În această dimineață, în jurul orei 5, fiul lui Adrian Mutu ar fi ajuns la un spital din București, acolo unde ulterior a generat un uriaș scandal. Tânărul s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Sfântul Ioan din Capitală din cauza unor dureri dentare puternice, însoțit de iubita lui. 

Scandalul ar fi pornit încă de când a fost preluat cu ambulanța pe motiv că partenerei sale nu i s-a permis accesul în mașină. Ulterior, ajuns la spital, Mario Mutu a continuat în același registru.

La coadă mai erau niște oameni care aveau probleme mult mai grave decât ale sale, iar acesta a fost nevoit să aștepte, așa cum i-au transmis medicii. Mario Mutu nu a putut accepta așa ceva și ar fi început să înjure pe toată lumea și să afirme că stă „cu toți proștii la coadă”. Asistenele au chemat poliția pentru a pune capăt scandalului.

Comunicatul poliției

„La data de 27 octombrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 au fost sesizați prin apel 112, în jurul orei 5.00, cu privire la faptul că un bărbat, din Sectorul 4, este nemulțumit de faptul că nu i se permite accesul în ambulanța pe care o solicitase, unei alte persoane, pentru a fi transportat la o unitate medicală. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au aplanat conflictul. De asemenea, în jurul orei 6.00, unitatea medicală, la care a fost transportat bărbatul, a sesizat prin apel 112, faptul că acesta are mai multe nemulțumiri cu privire la personalul medical. Și în această situație, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au aplanat conflictul.”, se arată în comunicatul Poliției Române.

În cele din urmă, Mario Mutu a insistat să fie dus cu ambulanța la o altă unitate spitalicească, deși acuza doar dureri dentare, fiind în cele din urmă transportat la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei.

Adrian Mutu a pierdut procesul cu soția sa, Alexandra, privind pensia alimentară pentru Mario

Adrian Mutu are poprire pe salariu, după ce prima lui soție, Alexandra Dinu, a câștigat procesul legat de neplata pensiei alimentare timp de mai mulți ani pentru fiul lor, Mario. Actualul antrenor al Rapidului a fost obligat de instanță să îi achite peste 100.000 de euro fostei soții.

Cei doi nu păstrează legătura nici măcar de dragul copilului, iar tensiunile dintre ei sunt din ce în ce mai dese.

„Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal.”, a mărturisit Mario Mutu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *