Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți. Povestea lor de dragoste durează de aproape 3 decenii, imagini de colecție

Află totul despre soția celebrului actor!

Toma Cuzin nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Toți românii îl cunosc datorită rolului pe care-l joacă în serialul Las Fierbinți, Firicel. În vârstă de 46 de ani, celebrul actor are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Iată cum arată și cu ce se ocupă partenera de viață a vedetei de la Pro TV!

Detalii despre soția lui Toma Cuzin

Mai are nevoie Toma Cuzin de vreo prezentare? Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la noi din țară. El se bucură de un succes formidabil și are o carieră impresionantă, dar puțini știu cine este soția lui.

Sunt împreună de aproximativ trei decenii și au clădit o mulțime de lucruri împreună. Puțini o cunosc pe cea care l-a sprijinit tot timpul pe Toma Cuzin și i-a oferit și doi copii, o fată și un băiat.

Toma Cuzin si familia lui

Ce meserie are partenera de viață a actorului

Ei bine, hai să aflăm mai multe despre Cristina, soția actorului care dă viață personajului Firicel din las Fierbinți. Femeia este artist plastic. Însă, în anul 2015, ea a jucat alături de fiul ei, Nicodim, dar și alături de Toma Cuzin, în pelicula ”Comoara”, regizată de Corneliu Porumboiu.

De asemenea, fiica celor doi soți a demonstrat că are talent actoricesc. Pe vremea când avea doar șase ani, adolescenta a jucat în filmul de groază ”Vânătorul de spirite”, regizat de Dragoș Buliga.

Citește și Actorul celebru care a recunoscut că și-a înșelat soția, în primul an de relație. Fanii au rămas fără cuvinte!

Cum s-au cunoscut Toma Cuzin și soția lui, Cristina

Luni, 29 aprilie 2024, Toma Cuzin a luat parte la Gala Premiilor GOPO 2024, iar alături i-a fost familia. Îndrăgitul actor a fost nominalizat la categoria ”cel mai bun actor în rol secundar”.

Înainte de eveniment, însă, Toma Cuzin și cei mai importanți oameni din viața sa au fost surprinși pe covorul roșu. Vezi imaginile în galeria foto a acestui articol! Cum și-a cunoscut actorul soția? A povestit totul, în urmă cu ceva timp.

”Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”, a mărturisit actorul într-un interviu, conform click.ro.

Citește și Ce studii face soția lui Pavel Bartoș, la 46 de ani: “Învață enorm”. Anca Bartoș a renunțat la actorie pentru un domeniu surprinzător!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *