Ce studii face soția lui Pavel Bartoș, la 46 de ani: “Învață enorm”. Anca Bartoș a renunțat la actorie pentru un domeniu surprinzător

Soția actorului dă dovadă de o ambiție ieșită din comun

Scris de: Daoud Andra

12 Apr. 2024

La 46 de ani, Anca Bartoș s-a reprofilat și studiază într-un domeniu care nu are legătură cu actoria, meseria ei de bază. Soția lui Pavel Bartoș și mamă a trei fete, Anca a început o facultate care o va ajuta să își pună în practică adevărata vocație.

Soția lui Pavel Bartoș, studentă de 46 de ani

Pavel Bartoș și soția sa, Anca, formează un cuplu discret, de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună trei fiice, iar partenera de viață a actorului este, la bază, tot actriță. De curând, Anca Bartoș a decis să renunțe la domeniul în care a activat până acum și să se reorienteze. Astfel, soția prezentatorului TV a ales să studieze medicina și să profeseze în domeniul sănătății.

Vezi și: Motivul pentru care Pavel Bartoș a întârziat la propria nuntă: „Îmi căram apa minerală ca să iasă mai ieftin”. Cu câți invitați s-a trezit actorul la eveniment VIDEO EXCLUSIV

”Niciodată nu poți spune nu, dar acum este foarte focusată pe ce vrea să devină – doctor Anca Bartoș. Îi place foarte mult, învață enorm. A fi student la Medicină e diferit de orice altă viață ca student. Cu atât mai mult, este de admirat că poate face asta în acest moment, cu trei copii și o familie. Mă bucur că și-a găsit calea și este foarte hăruită. Va fi un doctor excepțional”, a declarat Pavel Bartoș pentru OK Magazine.

Ce studii face soția lui Pavel Bartoș, la 46 de ani
Pavel Bartoș și soția lui, Anca

Ce spune actorul despre viața de tată

Prezentatorul de la Pro TV și soția sa au împreună trei fiice, aflate în etape diferite de dezvoltare. Acestea au 18, 15 și, respectiv, 10 ani, iar Pavel Bartoș recunoaște că etapa care a venit cu cele mai multe provocări pentru el și soția lui a fost adolescența.

”Toată lumea știe că adolescența nu este una foarte ușoară. Am trecut cu toții prin ea, dar așa cum spuneam, învăț în fiecare zi să fiu tatăl bun pentru fetele mele. Nu mă consider cel mai bun tată din lume, trebuie să fiu cel mai bun pentru ele”, a spus actorul, în același interviu, despre fiicele lui.

Vezi și: Ce diferență de vârstă este între Pavel Bartoș și soția lui. Detaliul pe care puțini îl știu

În ceea ce privește calitățile pe care Eva, Rita și Sofia, cele trei fete, le-au moștenit de la actor și de la soția lui, acesta a dezvăluit:

”Toate au simțul umorului dezvoltat, mă bucur că sunt mai inteligente decât mine. Moștenire din plin de la soție. Frumusețea e tot de la soție. Sunt ludice, sunt deschise și asta mă bucură foarte tare. Comunicăm mult cu ele și atunci avem un alt tip de relație, suntem niște persoane deschise”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *