Ce diferență de vârstă este între Pavel Bartoș și soția lui. Detaliul pe care puțini îl știu

Cei doi formează un cuplu împlinit

Pavel Bartoș și soția lui, Anca, formează un cuplu de excepție de aproximativ 20 de ani. Sunt părinții a trei fete frumoase, care le aduc numai bucurii. Puțini știu, însă, care este diferența de vârstă dintre cei doi actori îndrăgiți. Prezentatorul chiar a făcut și o dezvăluire inedită despre partenera sa de viață!

Care este diferența de vârstă între Pavel Bartoș și soția lui

Carismaticul prezentator de la Pro TV se consideră un tată împlinit, un soț fericit și un om care are câte ceva de învățat de la fiecare zi. Pavel Bartoș are o căsnicie fericită cu soția lui Anca, alături de care trăiește de mai bine de 20 de ani. Au împrenă trei fiice: Eva, care are 18 ani, Rita, de 14 ani, și mezina familiei, Sofia, de 9 ani.

Un detaliu mai puțin cunoscut este că între cei doi există și o aorecare diferență de vârstă. În timp ce Pavel are 48 de ani, Anca, soția lui, are 46. Faptul că nu sunt foarte mulți ani diferență între ei i-a ajutat să ajungă la un punct comun de-a lungul relației și să depășeacă toate obstacolele apărute. Vedeta recunoaște că el și soția lui, Anca, au avut momente tensionate de-a lungul relațiie. În perioada în care el lipsea foarte mult de acasă, pentru a face ceea ce știe el mai bine, și anume actorie, el și soția lui au trecut prin momente grele.

În ciuda tuturor impedimentelor, au învățat să treacă mai ușor peste momentele delicate în cuplu, după ce au devenit părinți. În timp, după ce familia lui s-a mărit, omul de televiziune și partenera lui de viață au devenit însă mai înțelepți și mai răbdători, iar acum se bucură împreună de toate momentele frumoase trăite împreună.

„Povestea fiecăruia este unică și trebuie trăită ca atare. Ne-am iubit, ne iubim, ne-am ascultat, ne ascultăm, am comunicat, comunicăm, și asta ne-a ajutat să fim aici. Noi am fost mereu împreună. (…) Odată cu venirea copiilor pe lume, devii mai înțelept, mai răbdător, mai bun și, în plus, copiii dau sens vieții, iar noi am înțeles acest lucru. Și, probabil, d-asta suntem o familie împlinită care se bucură de toate momentele”, a declarat Pavel Bartoș pentru viva.ro.

Ce crede Pavel Bartoș despre planurile soției sale

În timp ce fiica cea mare, Eva, este studentă la Facultatea de Drept, și Anca a decis să își urmeze pasiunea din tinerețe, Medicina. Este și ea studentă și învată cot la cot cu fiica ei. Pavel Bartoș nu poate fi decât mândru de perseverența partenerei sale de viață și o susține necondiționat, deși recunoaște că este grea viața cu două studente în casă.

„Eva a terminat anul I la Facultatea de Drept, așa că a fost primul an când sesiunile ne-au prins cu două studente în casă. (…) Chiar dacă în sesiune este dificil, mă bucur foarte tare că Anca și-a urmat acest vis și calcă acum pe urmele tatălui ei. Este clar că are un har, o bucurie când se ocupă de asta și când învață, deși e foarte greu. Abia aștept să ajungă la punctul în care să poată profesa, dar, până atunci, sunt aici să o susțin și să o încurajez. Și mă bucur din tot sufletul că îi place tare mult ceea ce face. Consider că are har pentru această meserie și că va fi un doctor excepțional, iar pacienții ei vor avea numai de câștigat”, a mai adăugat prezentatorul.

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mihai Mitoseru a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *