Actorul celebru care a recunoscut că și-a înșelat soția, în primul an de relație. Fanii au rămas fără cuvinte

Vezi despre cine este vorba!

Invitat în cadrul unui podcast, un actor celebru a avut un moment de sinceritate și a mărturist că a fost inflidel. El a recunoscut că și-a înșelat partenera de viață chiar în primul an de relație. Starul este căsătorit de 18 ani de zile cu aleasa inimii sale și împreună au trei copii, doi băieți și o fată. Iată despre cine este vorba!

Un star de la Hollywood a recunoscut că a fost infidel

Oliver Hudson, căci despre el este vorba, s-a căsătorit cu Erinn Bartlett în anul 2006 și împreună au trei copii, Rio Laura, în vârstă de 10 ani, Bodhi Hawn, în vârstă de 13 ani, și Wilder Brooks, în vârstă de 16 ani.

Însă, înainte de a face pasul cel mare, actorul a fost infidel. El a înșelat-o pe aleasa inimii sale și nu regretă acest lucru, deoarece crede că această greșeală l-a făcut să devină o persoană mai bună.

”Am făcut lucruri nebunești”

În podcastul Sibling Revelry, pe care îl găzduiește împreună cu sora sa Kate Hudson, actorul din Splitting Up Together a vorbit despre acea perioadă complicată din relația sa cu Erinn Bartlett.

”Când m-am logodit, ceva s-a întâmplat din punct de vedere psihologic și am cedat, am fost infidel, am înșelat, am făcut lucruri nebunești”, a spus Oliver Hudson.

În continuare, actorul a mai spus că i-a recunoscut totul partenerei sale, nu pentru că a fost prins, ci din proprie inițiativă.

”Nu am fost prins niciodată. I-am spus lui (Bartlett) totul pentru că nu puteam trăi cu mine și nu puteam să mă căsătoresc și să am copii cu această povară”, a adăugat starul.

Citește și Momentul în care Mihaela Rădulescu a bănuit că Dani Oțil a înșelat-o cu Flavia Mihășan. Ce mesaj a primit prezentatorul Antenei 1, a luat foc când l-a văzut!

Actorul a avut nevoie de terapie

Oliver Hudson a spus că a reușit să-și continue relația cu blondina, deoarece aceasta este o ”femeie extraordinară”.

De asemenea, starul a precizat că mama sa, Goldie Hawn, i-a ajutat pe cei doi parteneri să treacă peste durere. În plus, starul susține că a apelat și la terapie.

”Treceam printr-o anumită etapă și am putut să facem un fel de terapie, să depășim asta”, a spus el.

”Și sincer, dacă nu s-ar fi întâmplat asta, nu știu ce fel de persoană aș fi fost acum. Deci regret? Nu, cred că nu. Regret că am provocat durere. Nu vreau să provoc nimănui vreo durere”, a completat Oliver Hudson.

Citește și Alături de cine a fost surprins Cătălin Botezatu la Paris: “Amanta perfectă care niciodată nu m-a înșelat”. Imaginile au scăpat pe internet!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *