Cum a câștigat Irina Columbeanu, la doar 15 ani, mii de euro. Nu e vorba de modeling

În urmă cu 4 ani, Irina Columbeanu s-a mutat cu mama ei în SUA.
Cum a câștigat Irina Columbeanu, la doar 15 ani, mii de euro. Nu e vorba de modeling

Cum a câștigat Irina Columbeanu, la doar 15 ani, mii de euro. Fiica fostului milionar de la Izvorani a strâns o mică avere din pasiunea sa. Deși multă lume s-ar fi gândit că unica fată a lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor i-a călcat pe urme mamei sale și și-a ales o carieră în modeling, în realitate adolescenta a ales un cu totul alt drum în viață.

Cum a câștigat Irina Columbeanu, la doar 15 ani, mii de euro. Pasiunea nebănuită

Irina Columbeanu locuiește de câțiva ani alături de Monica Gabor în Statele Unite ale Americii. Fiica fostului om de afaceri s-a transformat într-o adolescentă foarte frumoasă, însă cu toate că are calități fizice care o recomandă pentru o carieră de model, ea a ales să își urmeze pasiunea.

Irina Columbeanu este extrem de talentată la pictură și a început să deseneze încă de la o vârstă foarte fragedă. Părinții ei au încurajat-o în permanență, iar la vârsta de 8 ani, fiica fostului cuplu de la Izvorani a avut primul vernisaj, în România, unde a expus zeci de lucrări.

Tot atunci a fost și momentul în care ea a și câștigat primii bani din vânzarea unei picturi, potrivit tatălui ei.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat pentru Impact.ro Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu
Irina Columbeanu, pasioonată de pictură

Ce sumă a strâns până acum Irina Columbeanu din vânzarea tablourilor sale

Fiica fostului om de afaceri de la Izvorani a luat cu ea în America și tablourile pe care le-a pictat, iar peste hotare a mai vândut din lucrări. Până acum, suma strânsă din vânzarea obiectelor de artă se ridică la aproximativ 10.000 de euro, mai spune tatăl Irinei.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai declarat Irinel Columbeanu.

Și-a descoperit o nouă pasiune

Tot peste Ocean, Irina și-a descoperit și pasiunea pentru atletism. Se antrenează intens și participă chiar și la competiții sportive.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a completat acesta.

Irina Columbeanu
Irina Columbeanu

Fiica lui Irinel Columbeanu vrea să devină avocat

Totodată, Irina este una dintre cele mai bune eleve ale colegiului unde a fost admisă din vara anului trecut și se pregătește să devină avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a mai spus Irinel Columbeanu.

8.3 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.