Legătura nebănuită dintre Monica Gabor și Antonia. Irinel Columbeanu a făcut totul public în cartea sa

Monica Gabor și Antonia s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 12 ani
Legătura nebănuită dintre Monica Gabor și Antonia. Irinel Columbeanu a făcut totul public în cartea sa

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri neașteptate în cartea sa. Fostul milionar vorbește despre legătura neștiută dintre Monica Gabor, fosta sa soție, și Antonia, celebra cântăreață. Cum s-au cunoscut cele două și au devenit prietene foarte bune.

Când a început prietenia dintre Monica Gabor și Antonia

Potrivit lui Irinel Columbeanu totul a început în urmă cu aproximativ 12 ani. Fiind de vârste apropiate, Antonia și Monica Gabor s-au cunoscut la Milano, fiind amândouă modele. La scurt timp după ce s-au cunoscut fosta soție a lui Irinel a invitat-o pe Antonia la ei acasă, la Izvorani.

„Amândouă fiind colege de manechinat la Milano și cam de aceeași vârstă, Monica se cunoscuse acolo și cu Antonia (ce peste un an avea să își înceapă o cunoscută carieră muzicală în România), cu care se împrieteni și pe care o invită și la Izvorani câteva zile când veni în țară. Așa o cunoscu și Ili, Monica explicându-i că își dorește mult să o ajute pe noua și talentata ei prietenă să devină cunoscută în țara ei natală (pe atunci Antonia trăia în America) ca să se apuce aici de cântat’, a scris omul de afaceri în cea de-a treia carte a sa, potrivit viva.ro.

Ce spunea Monica Gabor despre Antonia

Monica Gabor, care de mai bine de 10 ani s-a mutat în America, avea numai cuvinte de laudă la adresa Antoniei. Atunci, artista nu își începuse cariera muzicală, iar fosta soție a lui Irinel Columbeanu își dorea ca cineva să o ajute deoarece avea un talent impresionant.

„Atât cât pot, o voi ajuta. Mi-ar plăcea să o ajute cineva din România, iar talentul ei să fie valorificat. i place la nebunie să cânte. Nu am auzit niciodată o voce atât de cristalină, dar, totuși, impunătoare, iar când am văzut-o și dansând, m-a dat gata.

Am rămas foarte impresionată. Aș putea să o compar, fără să stau pe gânduri, cu Rihanna. Este incredibil de modestă, deși are toate motivele să fie mândră de ea’, spunea Monica Gabor despre Antonia după ce s-au cunoscut.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit în secret

Irinel Columbeanu i-a dat de gol pe Monica Gabor și pe Mr Pink cu privire la căsătorie. Potrivit lui, fosta sa soție se semnează cu numele milionarului.

“A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale… La vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei”, a spus Irinel Columbeanu în podcastul lui Nasrin Ameri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *