Cum a reușit Camilla Parker să își schimbe imaginea în fața britanicilor. Modul prin care a a scăpat de titulatura de amantă

Se spune că a fost amanta Prințului Charles când acesta era căsătorit cu Diana, motiv pentru care a primit titlul de „amantă”.
Cum a reușit Camilla Parker să își schimbe imaginea în fața britanicilor. Modul prin care a a scăpat de titulatura de amantă

Camilla Parker a fost mereu un nume prezent în casa regală britanică. După ce s-a aflat despre relația lor, li s-a interzis să se mai întâlnească, iar drumurile lor s-ai despărțit. În cele din urmă însă, după moartea Prințesei Diana și divorțul Camillei, cei doi au primit acceptul de a se căsători. Iată cum a reușit Camilla Parker să își schimbe imaginea de amantă în fața britanicilor.

Camilla Parker, „probabil cea mai importantă armă secretă ” a familiei regale

Despre viața lor împreună s-au făcut numeoroase speculații, ca și despre importanța Camillei în viața lui Charles. Un fost angajat al casei regale britanice a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre personalitatea Camillei, într-un articol în Times, citat de Daily Mail.

Julian Payne a fost fost secretar pe probleme de comunicare pentru Charles (73 de ani) și Camilla (75 de ani), în perioada 2016 – 2021. Acesta a descris-o pe soția regelui drept „probabil cea mai importantă armă secretă ” a familiei regale din Marea Britanie.

Cum a reușit Camilla Parker să își schimbe imaginea

Fostul angajat al curții regale a numit-o pe Camilla drept „puterea și ancora” regelui Charles. A mai spus despre ea că este realistă și cu picioarele pe pământ.

„Camilla este adevărata șefă: nepretențioasă și loială”, a mai spus Payne. Acesta a arătat că până și angajarea lui a depis de ea. Deși a fost nevoie de aprobarea prințului la acea vreme, da dacă Camilla nu era de acord, nu primea jobul.

Totuși, el a mai arătat că „nu se ia prea în serios”. El crede că regina consoartă va prospera în noua ei funcție. Asta pentru că „respectă total rolul pe care-l are, dar și instituția”, păstrând simțul realității.

„În pofida numărului mare de oameni care au declarat de-a lungul anilor că „Proiectul Regina Camilla” a fost un obiectiv de lungă durată la palat, vă pot asigura că nu a existat niciodată un plan general pentru asta. Cu siguranță, ea nu m-a instruit niciodată să fac ceva pentru a avansa un astfel de argument și nici regele. La fel ca munca pe care a depus-o, cred că pur și simplu a simțit că dacă va fi menit să fie, se va întâmpla, astfel că niciodată nu a militat activ pentru acest titlu”, a mai spus fostul angajat.

A câștigat în popularitate

De asemenea, a mai arătat el, datorită angajamentelor ei în serviciul regal și dragostei pe care i-o poartă soțului ei ar putea „chiar să se bucure de respectul și afecțiunea pe care le merită din plin” din partea națiunii, în timp ce își desfășoară noua funcție.

De când a adoptat titlul de regină consoartă, după moartea reginei Elisabeta a II-a, Camilla a participat la numeroase apariții publice alături de regele Charles III.

Camilla Parker a fost mult timp detestată  de britanici, care au văzut-o ca distrugătoare de familii. Ea a fost amanta lui Charles cât timp acesta era căsătorit cu Diana.

Regina Elisabeta nu a participat la căsătoria ei cu Charles și a trecut mai mult timp până când aceasta și-a dat acordul ca ducesa de Cornwall să fie cunoscută ca regină consoartă „atunci când va veni momentul”.

Mai puţin de jumătate dintre britanici doreau anul trecut ca ea să devină regină. Potrivit unui sondaj YouGov, 53% dintre ei consideră în prezent că va face o treabă bună. Doar 18% cred contrariul, citează peroz.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8.4 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *