Cum arată casa de 1 milion de euro a Andrei și a lui Cătălin Măruță. Cei doi locuiesc într-o vilă spectaculoasă FOTO

Au cumpărat-o în anul 2018

Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai apreciate și logevive cupluri din showbizul românesc, locuiesc într-o vilă de vis. Casa familiei lor valorează un milion de euro și este foarte spațioasă.

Andra și Cătălin Măruță, câștiguri de zeci de mii de euro lunar. Câți bani încasează de la Pro TV

Andra și soțul ei au fiecare contract cu postul Pro TV, el pentru emisiunea pe care o prezintă de luni până vineri, ea pentru postul de jurat de la Românii au talent. Conform informațiilor din presă, el primește o sumă de 17 000 de euro pe lună, iar ea 16 000 de euro.

De asemenea, artista mai obține sume destul de mari din concertele pe care le susține. Pe lângă acestea, ambii soți au contracte de imagine cu diferite branduri cunoscute.

Cum arată vila familiei lor

Astfel, având și doi copii împreună, Andra și Cătălin Măruță și-au cumpărat o casă mare, spațioasă, care valorează aproximativ un milion de euro. Imobilul a fost cumpărat în anul 2018. Aceasta se află într-o zonă verde și foarte liniștită, mai exact în zona Grădinii Zoologice din Băneasa. De asemenea, are și piscină în curte. De asemenea, fiecare copil are camera lui, iar livingul este unul foarte spațios.

Vezi și – Andra, dezvăluire uimitoare după 14 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. Abia acum a spus ce simte: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”

Andra și Cătălin Măruță, 14 ani de căsnicie. Care este secretul relației lor

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de aproape două decenii și sunt căsătoriți de 14 ani. Care este secretul lor? Artista mărturisește că se completează foarte bine unul pe celălalt.

„Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili. Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil”, a spus Andra.

Andra mărturisește că în fiecare zi și-ar spune din nou “da” la Starea Civilă. Cei doi au împreună doi copii: David, acum în vârstă de 12 ani și mezina Eva, care va împlini șapte ani.

Citește și – Alimentul la care Andra a renunțat și a slăbit în timp-record. Acum are o siluetă de invidiat

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
6 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *