Andra, dezvăluire uimitoare după 14 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. Abia acum a spus ce simte: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”

Andra: “Eu cred că în dragoste orice este permis”

Andra și Cătălin Măruță au aniversat recent 14 ani de căsnicie. Reprezintă unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Împreună au doi copii și povestesc mereu cu drag despre povestea lor de iubire. Recent, Andra a făcut o dezvăluire uimitoare.

Andra: “Eu cred că în dragoste orice este permis”

Andra a vorbit recent despre ce consideră ea că este permis în dragoste. Celebra artistă este de părere că se poate trece peste niște situații dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Andra mărturisește că nu a trăit nicio situație de acest fel, însă ar trece peste orice pentru că știe cât de mult îl iubește pe soțul său.

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul.”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni.

Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță

Andra, dezvăluire uimitoare după 14 ani de căsnicie: “Ce ar putea să facă? Să mă înșele”

Andra consideră că tot ceea ce s-ar putea întâmpla rău în căsnicia sa ar fi ca soțul să o înșele. Pentru ea însă nu ar fi o tragedie deoarece ea l-ar ierta oricând. Artista este de părere că ceea ce nu ar trebui niciodată acceptat într-o relație este abuzul. Le încurajează pe femeile care se confruntă cu asemenea probleme să nu accepte și să meargă să își clădească propria viață.

„Ce ar putea să facă? Să mă înșele. În sensul în care  femeie e bătută, e clar că acolo nu mai e vorba de dragoste, este o obsesie, nu mai e cazul să vorbesc. Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele. Nu încurajez femeile să stea într-o relație în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim, prin muncă se poate. Mergeți fetelor și munciți și nu stați la mila bărbatului. Nu mai suntem pe vremuri”, a mai spus artista.

Andra și Cătălin Măruță, 16 ani de relație

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de 16 ani și sunt căsătoriți de 14. De foarte multe ori au fost întrebați care este secretul relației dintre ei. Cunoscuta cântăreață susține că în fiecare zi și-ar spune din nou “da” la Starea Civilă. Cei doi au împreună doi copii: David, acum în vârstă de 11 ani și mezina Eva, de 6 ani.

8.3 123 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.