Dezvăluirile lui Cătălin Măruță, după 14 ani de căsnicie cu Andra. Ce fac cei doi în fiecare dimineață

Cătălin Măruță: „Și la noi există discuții în contradictoriu”

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2022

Dezvăluirile lui Cătălin Măruță, după 14 ani de căsnicie cu Andra. Ce fac cei doi în fiecare dimineață

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii, iar familia lor este un exemplu pentru mulți. Chiar dacă din exterior pare că formează un cuplu perfect, cei doi mai au, la fel ca majoritatea oamenilor, și neînțelegeri. Cum trec peste ele și care este secretul relației lor.

Ce a dezvăluit Cătălin Măruță, la 14 ani de când s-a căsătorit cu Andra

Cătălin Măruță și Andra sunt împreună de ani buni, iar familia lor pare pentru mulți una perfectă. Au împreună doi copii și, în ciuda faptului că amândoi sunt foarte ocupați, reușesc întotdeauna să își facă timp pentru familie. Întrebat recent care este secretul relației lor, prezentatorul de la Pro TV a recunoscut că nu deține un astfel de secret.

Relația dintre Măruță și Andra este una cât se poate de normală, cu neînțelegeri, la fel ca în orice cuplu. Reușesc însă să treacă de fiecare dată peste divergențe, cu ajutorul comunicării. Chiar dacă nu există neapărat un secret al relației, cei doi au câteva principii care fac să funcționeze căsnicia lor.

„Să știi că noi nu deținem un secret. Suntem absolut exact ca orice familie care poate citește materialul ăsta. Și la noi există discuții, și la noi există discuții în contradictoriu. Important este să comunici cu omul de lângă tine și să vrei să faci echipă cu omul ăla. Și să fii împreună cu el și să mergi înainte cu el. Cred că… comunicarea, respectul, iubirea, toate astea sunt foarte importante.”, a spus Cătălin Măruță, într-un interviu pentru Viva!

Dezvaluirile lui Catalin Maruta dupa 14 ani de casnicie cu Andra
Cătălin Măruță, Andra și cei doi copii ai lor, David și Eva

Ce fac împreună, în fiecare dimineață

Ambii au cariere de succes și muncesc de la vârste fragede pentru visurile lor. Cătălin Măruță are emisiune zilnică și un podcast pe YouTube, în timp ce Andra se ocupă de muzică și este jurată la Românii au Talent. Chiar dacă sunt foarte ocupați, cei doi își fac întotdeauna timp pentru familie, dar și pentru cuplu.

Cătălin Măruță spune că este obligatoriu să îți găsești timp pentru cei dragi, indiferent cât de ocupat ai fi. El și Andra își încep ziua împreună cu copiii și în fiecare dimineață îi duc împreună la școală. Apoi, se împart pe parcursul zilei, pentru că fiecare dintre ei are diverse obligații profesionale.

„Indiferent cât de ocupați am fi, indiferent cât de departe am fi unul de celălalt într-un weekend, facem tot ce este posibil să ajungem acasă. Dimineața, la ora 7.30, ducem împreună copiii la școală. Andra poate are mai mult timp după-amiaza cu ei, eu poate în weekend, când ea are evenimente. Așa că, întotdeauna găsim timp.”

Cât despre vacanțele în doi, fără copii, prezentatorul de la Pro TV spune că au încercat, însă astfel de escapade au plusuri și minusuri.

„Am încercat și povestea asta și nu a fost foarte ușor. Pentru că ești într-o vacanță în care te duci pe timp scurt, pe short time și te duci trei zile și te gândești doar dacă copiii sunt bine ‘Da’, ei ce or face, da’ hai să îi sunăm’, și atunci… numai vacanță nu e. Oricum, parcă nu prea mai poți vedea vacanța fără ei, fără copii. Și sunt destul de independenți și ei.”, a mai spus Cătălin Măruță, în același interviu.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.