Cum arată dormitorul Andreei Marin. Ce și-a pus vedeta aproape de patul matrimonial, alegerea ei i-a surprins pe mulți. FOTO

Andreea Marin: "Acest loc de suflet a devenit realitate"

Timp de doi ani de zile s-a muncit la renovarea casei Andreei Marin. Abia acum, când este totul gata, vedeta vorbește despre cât de greu a fost, dar așteptarea a meritat. Zâna a renovat două clădiri concomitent, însă nu le recomandă oamenilor să facă astfel deoarece este o loterie, dacă ajungi sau nu la capăt cu lucrările.

Imagini din noua casă a Andreei Marin. Cum arată dormitorul: „E oaza mea de liniște”

Andreea Marin a descris cu lux de amănunte felul în care și-a amenajat dormitorul. Ceea ce atrage atenția tututor este lucrul pe care a ales să îl așeze fix lângă patul matrimonial. Astfel, în oaza sa de liniște, cum Andreea Marin numește dormitorul, există o cadă pictată manual, dar și o saună pentru doi. De asemenea, spațiul pentru garderobă este unul fără dulapuri.

Andreea Marin mărturisește că are o atenție la detalii de invidiat. Nu se ferește să spună că este insistentă în a găsi soluții chiar și atunci când i se spune că ele nu există. Vedeta iubește frumosul, armonia și curățenia unui spațiu, astfel că a căutat să se simtă ca acasă chiar și acolo unde lucrează. De asemenea, Andreei Marin îi place ideea de a călători în timp cu ajutorul obiectelor de design pe care le așază într-un spațiu.

”Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn, cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră… o mansardă-poveste, cu vederea spre câmpul pe care trec zilnic vaci și oi și câinii care păzesc turma, e idilică imaginea, iar în zare vezi o pădure. Așadar, după un efort de doi ani cu o pandemie de traversat, acest loc de suflet a devenit realitate, deci uităm ce a fost greu, căci… a meritat”, a declarat Andreea Marin, conform unica.ro.

Andreea Marin a mai menționat că luminile din casa sa sunt gândite ca o poveste. Datorită unor inovații, fiecare spațiu poate fi schimbat total doar aprinzând luminile diferit.

Vezi și – Cum arată casa de la țară a Andreei Marin. Imaginile cu grădina vedetei i-au cucerit pe fani: “Superb loc”

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *