Cuza de la Noaptea Târziu își dorește să prezinte o emisiune pe viitor. Ce spune despre Răzvan și Dani de la Neatza: “Au făcut o istorie greu de bătut” VIDEO EXCLUSIV

"Și la Neatza, și la Te cunosc, dar și la radio am avut șansa să am colegi extraordinari"
Cuza de la Noaptea Târziu își dorește să prezinte o emisiune pe viitor. Ce spune despre Răzvan și Dani de la Neatza: “Au făcut o istorie greu de bătut” VIDEO EXCLUSIV

Cuza de la Noaptea Târziu s-a bucurat de numeroase proiecte în ultima perioadă, astfel că publicul îl îndrăgește nespus. Tânărul își dorește ca, la un moment dat, să prezinte o emisiune, după cum ne-a dezvăluit în exclusivitate pentru Ego.ro. Totuși, nu știe dacă o să apară la cârma unui matinal, căci consideră că Răzvan și Dani de la Neatza au făcut istorie cu acest format.

Cuza de la Noaptea Târziu: “Cea mai mare dorință a mea este ca, la un moment dat, să reușesc să prezint și o emisiune”

Mulți îl cunosc de la Noaptea Târziu, din radio, de la “Asia Express”, “Neatza de Weekend” sau “Te cunosc de undeva!”. Cuza dă tot ce are mai bun în fiecare proiect, astfel că fanii îl adoră. Totuși, la un moment dat, el își dorește să prezinte propria emisiune:

“Nu am idee. Cea mai mare dorință a mea este ca, la un moment dat, să reușesc să prezint și o emisiune. Nu neapărat singur, ci să fiu capabil 100%, eu cu mine, mental, să știu că sunt pregătit să prezint o emisiune și la TV. La radio, Doamne ajută, mi-a dat Dumnezeu un coleg extraordinar de bun care m-a ajutat și m-a învățat absolut tot ce trebuie să fac. Nu consider că sunt un om de radio, dar consider că sunt un vorbitor bun în scopul unei emisiuni de radio.”

“Îmi place foarte mult ceea ce fac”

Extrem de modest, totuși, Cuza de la Noaptea Târziu a punctat că mai are multe lucruri de învățat până la ajungă unde își dorește. Cu toate acestea, el ne-a dezvăluit că niciodată nu s-a enervat în timp ce se afla la filmările pentru un proiect:

“O mie de lucruri, sunt extraordinar de multe lucruri. În primul rând, trebuie să învăț să fiu calm. Sunt atât de multe detalii, nu există o rețetă, fiecare om reacționează diferit pe platou și are minusurile și plusurile lui. Niciodată. (n.r. nu s-a enervat în timpul unei emisiuni) Nici nu vreau să bag gândul acesta vreodată în cap. Îmi place foarte mult ce fac. Mai calm vreau să fiu în gestionarea emoțiilor, în așezarea gândurilor și tot așa, în ce urmează să vorbesc, ce urmează să fac, care îmi este postura. Sub nicio formă că m-aș enerva dintr-un motiv anume. Și la Neatza, și la Te cunosc, dar și la radio am avut șansa să am colegi extraordinari, de la cei din fața microfonului și de pe platou până la cei din spate.”

Ce spune despre Răzvan Simion și Dani Oțil

Chiar dacă îl atrage formatul de matinal, Cuza consideră că nu este loc în acest tip de emisiune, ținând cont că Răzvan Simion și Dani Oțil au făcut istorie la Neatza:

“Îmi place mult ideea de matinal. Nu este loc, în ideea în care Răzvan și Dani au făcut o istorie greu de bătut mulți zeci de ani de aici încolo în televiziunea românească. Mi-ar plăcea ideea aceasta pentru că este și primul proiect care mi-a deschis ușa și mi-a dat credit. Mi-ar plăcea și o chestiune pe seară. Vezi, tocmai asta este. Mai am mult de învățat până să îmi dau seama ce îmi place.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *