Cuza de la Noaptea Târziu are aceeași dorință ca Ramona Olaru. Care este următorul său pas în carieră: “Nu am făcut niciodată” VIDEO EXCLUSIV

Ce mașină conduce acum

În 2014, băieții de la Noaptea Târziu deveneau cunoscuți cu o parodie făcută după celebra melodie semnată de J Balvin, “Tranquila”. Ulterior, Cuza, Cucu și Emi au început să se implice în diverse proiecte de televiziune și radio, astfel că publicul a putut să îi cunoască mai bine. Cuza de la Noaptea Târziu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre mașinile conduse de el de-a lungul timpului. De asemenea, el a punctat că își dorește să mai facă un pas în carieră și să se implice și în actorie.

Cuza de la Noaptea Târziu, despre mașinile deținute până acum

Cuza de la Noaptea Târziu, aflat la avanpremiera filmului “Ferrari”, și-a amintit de prima mașină pe care a avut-o, deținută de familia sa. După ce a condus un Fiat Punto la 19 ani, acesta a mers până în Germania ca să își cumpere un BMW:

“Un Fiat. E tăticul lui Ferrari! Ferrari e deținut de compania Fiat! Ei sunt frați, prieteni. Am avut un Fiat Punto cu un motor de 1.2. Aveam aceeași vârstă cu mașina, 19 ani. Aveam 19 ani eu, 19 ani mașina! A fost mașina familiei. Un BMW. (n.r. prima mașină cumpărată din banii lui) A fost 1500 de euro, din Frankfurt! Am venit cu el din Germania, zâmbeam și eu, dar și mașina! Era din ’97, mai mică ca mine cu 6 ani!”

Nu este un împătimit al vitezei

Chiar dacă de curând și-a cumpărat un Porshe GTS, bolid de lux care depășește suma de 100.000 de euro, Cuza de la Noaptea Târziu ne-a mărturisit că nu este adeptul mașinilor puternice, ci, mai degrabă, a celor frumoase:

“Nu neapărat, îmi plac mașinile frumoase, nu neapărat puternice. Eu nu caut foarte mulți cai că stau cu ei degeaba la semafor! Bine, zic asta având o mașină cu 400 de cai. Așa e ea! Eu am luat-o de frumusețe.

Îl mai întrebi pe unul casătorit de 20 de ani de ce a luat-o: “De frumoasă! Că ea nu spală, nu calcă!”. Așa și eu cu mașina mea! Eu am luat-o de frumoasă, că are 400 de cai e altă poveste! Nu! (n.r. nu e vitezoman) Este a 5-a mașină.”

Citește și Cuza de la Noaptea Târziu își dorește să prezinte o emisiune pe viitor. Ce spune despre Răzvan și Dani de la Neatza: “Au făcut o istorie greu de bătut” VIDEO EXCLUSIV

Își dorește să joace într-un film

S-a implicat în radio și a apărut în diverse proiecte televizate, însă niciodată nu a jucat într-un film sau într-un serial. Totuși, Cuza de la Noaptea Târziu își dorește să facă și acest pas în cariera sa, chiar dacă nu a mers până acum la vreun casting:

“Nu am făcut niciodată! Îmi doresc la un momentat ceva! Lustră, veioză, să mă pună să fac ceva! Nu! (n.r. nu a mers la casting-uri) Nu m-am dus! Cred că dacă m-aș duce la un casting, nu l-aș lua! Nu știu dacă joc eu bine!

M-aș băga, da, dar depinde și de film sau de rol. Nu îmi doresc rolul principal, dar nici să trec prin cadru! Să mă chinui, să stau 14 ore pe ziua de filmare și să zică: “Și acum trece Cuza!”. Gata, mulțumim frumos!”

Într-un interviu pentru EGO.ro, Ramona Olaru a declarat că și ea visează să joace în filme. Mai multe poți citi AICI: Ramona Olaru trece la alt nivel în carieră. Ce își dorește asistenta TV cu ardoare: “El este foarte bogat și eu sunt iubita lui” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *