Ramona Olaru trece la alt nivel în carieră. Ce își dorește asistenta TV cu ardoare: “El este foarte bogat și eu sunt iubita lui” VIDEO EXCLUSIV

Cu cine vrea să colaboreze?

Ramona Olaru nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai simpatice prezențe de pe micile ecrane. Vedeta de la “Neatza cu Răzvan și Dani” își dorește să meargă la următorul nivel atunci când vine vorba despre cariera ei și să se implice și în alte domenii. Aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că vrea să facă parte din lumea actoriei, ba chiar s-a gândit și la primul ei rol.

Ramona Olaru, despre dorința pe care o are

Ramona Olaru își dorește foarte mult să apară într-un film sau într-un serial. Vedeta vrea să se implice și în lumea actoriei, astfel că a transmis un mesaj către producători. Mai mult, aceasta a punctat că vrea să colaboreze cu Bromania, care a lansat numeroase proiecte de succes:

“Nu știu, îmi doresc și eu foarte mult! (n.r. să joace într-un film) Băieții aceștia nu vor să mă ia! Ar trebui să mai insist la Bromania să mă ia și pe mine în următorul film. Noi tot lucrăm de atâția ani împreună! La începuturile noastre mai făceam filmulețe amuzante cu el pe Internet. Acum cred că ar trebui să mă ia și pe mine dacă a crescut atât de mult! Nu, dar o să îi zic! (n.r. să joace în următorul lui film)”

Ce rol își dorește Ramona Olaru?

Mai mult, frumoasa vedetă de la “Neatza cu Răzvan și Dani” s-a gândit deja la ce rol își dorește să obțină pentru primul ei film. Aceasta își dorește să interpreteze o femeie care are o relație cu un bărbat extrem de bogat:

“Vreau să fiu iubita unui tip foarte bogat. El este foarte bogat și eu sunt iubita lui, care i-a făcut și 3 copii, dar el mă mai înșală din când în când. Asta o are în sânge și nu se poate abține, nu de altceva, căci eu sunt țiplă din cap până în picioare, cuminte, frumoasă, tot!”

Citește și Cum a făcut Ramona Olaru primii bani. Asistenta TV, decizie neașteptată la 12 ani: “Se întâmpla de 4 ori pe săptămână” VIDEO EXCLUSIV

Primul rol îl face gratis: “Doar o singură dată!”

De asemenea, Ramona Olaru a punctat că nu are probleme în a accepta să nu fie plătită pentru primul rol pe care îl obține, doar ca să demonstreze că este talentată și la actorie. De asemenea, asistenta de televiziune ne-a mărturisit că nu a cerut până acum să apară în vreun proiect de la Antena 1, însă o să insiste mai mult dacă apare ceva care să i se potrivească perfect:

“Îmi fac timp pentru absolut orice! Nu m-am dus! (n.r. să ceară un rol în serialele Antena 1) Nu știu unde se face acest lucru, nu știu unde se cere, dar probabil că data viitoare o să insist dacă este vreun proiect pe placul meu! La început, da, ca să mă fac înțeleasă! (n.r. ar juca pe gratis) După, nu! Doar o singură dată!”

Citește și Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt. În ce domenii s-a implicat înainte de televiziune: “Mi-a plăcut să învăț!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *