Ce nu acceptă Ramona Olaru sub nicio formă. Asistenta TV nu s-a ferit să spună asta: “Pentru mine nu mai exiști!” EXCLUSIV

Vedeta TV este dezamăgită

Ramona Olaru își încântă fanii aproape în fiecare zi la emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani”, devenind, încă de la primele apariții, una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din țară. Aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că este extrem de strictă atunci când vine vorba despre oamenii ce fac parte din viața ei. Iată ce nu acceptă sub nicio formă!

Ramona Olaru: “Mă tragi înapoi, îmi iei energia, mă consumi!”

Ramona Olaru nu ține alături de ea persoane care nu își respectă promisiunile sau nu sunt punctuale. Aceasta și-a amintit de o întâmplare care a avut loc în urmă cu doar câteva luni, când și-a făcut planuri cu niște amice. Respectivele au întârziat, astfel că vedeta a plecat de la locul unde trebuia să se vadă cu ele:

“Am multe, dar în primul rând, dacă ești un om care a zis că face un lucru într-o anumită zi, într-un anumit timp sau într-un anumit fel și nu l-ai făcut, pentru mine nu mai exiști! Asta nu suport! Practic, este neseriozitate! Nu îmi plac persoanele care nu sunt punctuale. De curând, în urmă cu 2-3 luni, am ieșit cu niște amice, ținând cont că eu nu am neapărat prietene. Am ieșit cu niște amice la masă, am zis: “Hai să mergem! La ora 7 ne vedem în fața respectivului loc!”. Am spus: “OK, gata, ne vedem!”. Am ajuns la 7 fără 2 minute, ținând cont că eu mereu ajung la timp. Am stat până la 7:05, le-am scris: “Ați întârziat! Cât mai întârziați?”. “Ajungem imediat!”. Am mai stat până la 7:10, n-am mai scris nimic, m-am urcat în mașină și am plecat acasă! Nu (n.r. nu a mai vorbit cu ele)! Vorbesc dacă ne vedem pe stradă, ne salutăm, dar nu ne mai facem planuri împreună niciodată! Mă tragi înapoi, îmi iei energia, mă consumi! Mă duc înainte cu alți oameni care vor să meargă în același ritm cu mine!”

“Nu am de ce să pierd timpul”

De asemenea, Ramona Olaru a punctat că este important să fie anunțată dacă în viața unui om a intervenit o problemă, pentru a nu aștepta degeaba:

“Nu am de ce să pierd timpul! Ce înseamnă asta, să ne mințim, să ne pierdem timpul? Avem câțiva ani, hai să îi trăim frumos! Nu vreau să îi persecut pe oameni, nu asta vreau să arăt acum! Dar, totuși, dacă ai promis un lucru, trebuie să îl faci așa! Dacă nu îl mai faci sau dacă nu îți mai iese, îmi poți da un telefon: “Te rog frumos, am o problemă de această natură, nu mai ajung în timpul respectiv, ajung în 17 minute!”. OK, înțeleg! Dar dacă nici nu zici…”

De ce preferă să nu aibă prietene

Nu este un secret faptul că Ramona Olaru nu își dorește prietene. Despre acest aspect, vedeta de la “Neatza cu Răzvan și Dani” ne-a spus:

“Am crescut în așa fel încât nu am avut prieteni sau persoane foarte apropiate și cred că au contat cel mai mult primii ani de viață. Dacă atunci nu dezvolți anumite relații, cu siguranță mai târziu nu o să te ajute acest lucru și ești mai independent! Atunci, nu îmi place să depind de nimeni și, cu atât mai puțin, să cer sfaturi prietenilor: “Mamă, ce mi s-a întâmplat! M-am certat cu respectivul!”. Apoi, să îți dea vreun sfat! Nu, nu vreau! Vreau să îmi aleg singură lucrurile, să nu mă influențeze nimeni sub nicio formă!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *