Decizia luată de Ramona Olaru în plan amoros. Asistenta TV și-a îndeplinit cel mai mare vis: “Mi-o fac pe sufletul meu” VIDEO EXCLUSIV

Asistenta TV a învățat din propriile greșeli

După ce a stat cu chirie și a renovat apartamentele altora, cu speranța că va reuși să facă un cămin cu persoana respectivă, Ramona Olaru și-a îndeplinit de curând cel mai mare vis, acela de a avea casa ei. Chiar dacă amenajările nu sunt gata, un lucru cert este că se simte împlinită că a reușit să facă singură acest pas. Asistenta TV a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a învățat din propriile greșeli și că nu va renunța la casa ei poate nici atunci când se va căsători și își va întemeia o familile.

Ce planuri are Ramona Olaru

Ramona Olaru a început munca încă din adolescență și mereu și-a dorit să aibă propria ei casă, cumpărată din banii ei. Chiar dacă, de-a lungul timpului, lucrurile nu au fost așa cum și-a planificat cu viața ei, în special cea amoroasă, profesional i-a mers din ce în ce mai bine.

După televiziune, un următor pas este acela de a juca în filme sau seriale, proiecte care i-ar aduce, pe lângă satisfacția profesională, și resurse pentru a termina mai repede de făcut amenajările în noul ei apartament. Cu toate că a anunțat sus și tare că vrea să devină actriță, din păcate,
până în momentul de față, nu a atras atenția niciunui director de casting.

”Se pare că nu ai pistonat unde trebuia ca să mă ia oamenii ăia acolo, pentru că m-aș fi potrivit și în proiectul ăsta foarte bine. Sunt super amuzantă. Și chiar sunt prietenă cu toți tații, bine, mai puțin cu Vârciu (n.r. – Liviu), că nu ne cunoaștem prea bine. Eram potrivită, dar aia e. La un moment dat, va veni și lucrul acesta în viața mea”, a declarat Ramona, după ce, în urmă cu câteva luni, anunțase prin intermediul EGO.ro că este dispusă să meargă la castinguri pentru diverse roluri.

De ce nu joacă în seriale

Culmea este că, în cadrul trustului în care activează, se produc o sumedenie de seriale, însă în momentul castingului informația nu ajunge la ea.

”Eu chiar nu știu nimic, nu am știut când s-a făcut acest casting. Eu nu știu nimic. Adevărul este că eu nici nu lucrez cu nimeni, eu centrez, eu dau cu capul și atunci nu are cine să mă anunțe când se întâmplă astfel de lucruri. Practic nu am și eu un PR. De fraieră nu am. Cred că acum ar trebui să am că sunt și eu la un nivel, nu? Eu sunt prea prinsă cu ”Neatza” pentru că în aeroportul meu baza este cea mai importantă și atunci…”, ne-a explicat asistenta TV.

”Nu aduc pe nimeni la mine în casă”

Tot răul spre bine însă, căci Ramona Olaru mărturisește că este în acea perioadă a vieții ei în care își dorește să se ocupe mai mult de propriile plăceri. Astfel, ca o tradiție, și la finele acestui an va pleca câteva săptămâni într-o vacanță exotică.

”Dacă aș avea cu cine în România, aș sta, dar dacă îmi place mult la soare prefer să plec două săptămâni. Până la urmă, am și eu o vacanță de două săptămâni și mi-o fac pe sufletul meu. Atât cât sunt tânără, mă bucur de tot ce am și de ce pot să fac. Dacă ar fi un suflet cald lângă mine, atunci nu aș mai pleca. Pentru lucrurile cele mai seriose, și anume căsătorie, copil și așa, atunci o să se lege, până atunci suntem așa, chill, că am treabă cu mine”, ne-a mai spus tânăra.

Asistenta TV și-a luat apartament

Până atunci, vedeta speră să termine de renovat noul apartament, casă în care declară că nu va primi niciun bărbat să locuiască și că nu va renunța la ea nici atunci când se va căsători.

„N-am terminat casa și nu aduc pe nimeni la mine în casă. O să fiu foarte atentă cine o să-mi calce pragul. Abia acum m-am apucat de amenajări. O să mai dureze câteva luni. O fac de la început cu profesioniști lucrurile exact cum mi le doresc, ca să fie casa visurilor mele”, a mai completat Ramona Olaru pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *