De ce își ține Ramona Olaru iubitul secret: „Nici nu o să îl vedeți prea curând”. Cu ce se ocupă noul bărbat din viața asistentei de la Antena 1 VIDEO EXCLUSIV

Mărturisiri în premieră despre noul iubit al asistentei tv

Ramona Olaru a dezvăluit, în direct la „Neatza cu Răzvan și Dani” că trăiește o nouă poveste de iubire. Aceasta este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc, astfel că mulți s-au bucurat atunci când au auzit că are o nouă relație. În exclusivitate pentru Ego.ro, asistenta de televiziune a explicat de ce nu vrea să își dezvăluie, momentan, iubitul.

Ramona Olaru, detalii despre noul iubit

Cu un chip angelic, trup de zeiță și un umor care nu poate să fie trecut cu vederea, Ramona Olaru a reușit să câștige atenția românilor. Chiar dacă a trecut prin câteva dezamăgiri atunci când vine vorba despre partea amoroasă, aceasta nu și-a pierdut optimismul și acum iubește din nou. Superba vedetă a explicat că este îndrăgostită și nu crede că a mai simțit așa ceva de multă vreme:

„M-am îndrăgostit, îmi bate inima mai repede și sunt fericită non-stop! Asta înseamnă să te îndrăgostești, nu? Cred! Am zis că eu cred că de la 17 ani nu m-am mai îndrăgostit așa sau nu am mai simțit fluturași, așa cum simți la prima dragoste.”

De ce nu vrea să îi dezvăluie identitatea bărbatului

Chiar dacă o parte din prietenii apropiați i-au cunoscut iubitul, Ramona Olaru își dorește să își țină partenerul departe de atenția publicului pentru o vreme. Ținând cont că se află mai mereu în lumina reflectoarelor, vedeta consideră că, de data aceasta, fanii o să îl cunoască pe cel care a cucerit-o abia atunci când o să fie logodită sau o să aibă stabilită data nunții:

„Nu! Clar, nu! (n.r. nu îi spune identitatea) Nici nu o să îl vedeți prea curând. Am hotărât așa de această dată! Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită, nu îl mai cunoaște nimeni! Bine, prietenii apropiați, da! O parte. (n.r. l-au cunoscut)”

Citește și Obiceiul la care Ramona Olaru renunță vara: „Oamenii trebuie să mă placă oricum”. Puține femei îndrăznesc să facă asta VIDEO EXCLUSIV

Iubitul ei nu este din același domeniu

Cu toate acestea, Ramona Olaru se bucură de faptul că iubitul ei nu face parte din acest domeniu care are legătură cu showbiz-ul. Vedeta a punctat că bărbatul este mult prea ocupat cu afacerile, astfel că nu este interesat să apară în lumina reflectoarelor în fiecare zi:

„Nu! Doamne ajută, nu! (n.r. nu e din domeniu) Am reușit să scap! Nu știu, nu contează de unde este omul care va rămâne în viața mea atâta timp cât este ce trebuie și se comportă ca atare! Omul este mult prea serios, are treabă cu business-urile lui și nu își dorește să apară în presă în fiecare zi cu lucruri banale. Ce este mai privat este mai bine!”

De asemenea, cel mai important este faptul că Ramona Olaru trăiește o perioadă superbă din viața ei, iar bărbatul care a cucerit-o are grijă ca aceasta să fie fericită în fiecare zi:

„Mă face fericită maxim, cum nu am mai fost cred că niciodată!”, ne-a mai spus vedeta.

Citește și Ramona Olaru a recunoscut că este atrasă de bărbați mai tineri decât ea. „Îmi plac atât de mult băieții până-n 25 de ani”. Motivul surprinzător VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *